"Κλείνει" στην Άστον Βίλα ο Μπερμπάτοφ

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αγγλία για χάρη της Άστον Βίλα βρίσκεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος αναμένεται στο Μπέρμιγχαμ τη Δευτέρα (03/08) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "Χωριάτες".

Monaco's Bulgarian forward Dimitar Berbatov celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between AS Monaco and Sochaux at the "Louis II Stadium" in Monaco on March 9, 2014.  AFP PHOTO / VALERY HACHE        (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images)
Monaco's Bulgarian forward Dimitar Berbatov celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between AS Monaco and Sochaux at the "Louis II Stadium" in Monaco on March 9, 2014. AFP PHOTO / VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ύστερα από μία επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα της Μονακό, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου το όνομά του έπαιξε δυνατά στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε τελικά για τους "ερυθρόλευκους".

Παρόλα αυτά, ο Βούλγαρος επιθετικός δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Άστον Βίλα. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχή συμφωνία, με αποτέλεσμα ο έμπειρος στράικερ να διακόψει τις διακοπές του προκειμένου να μεταβεί στο Μπέρμιγχαμ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "Χωριάτες" και θα επιστρέψει στο Νησί ύστερα από ένα χρόνο. Εκτός από την Αστον Βίλα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξαν και η Μπόρνμουθ με την Βέρντερ Βρέμης, όμως η ομάδα του Τιμ Σέργουντ δείχνει να κερδίζει τη μάχη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK