Νίκησε τη λευχαιμία και επέστρεψε στην Άστον Βίλα ο Πετρόφ

Ο Στίλιαν Πετρόφ έδωσε μάχη με την λευχαιμία, βγήκε νικητής και την Τετάρτη (29/6) επέστρεψε στην Άστον Βίλα, καθώς θα συμμετέχει στην προετοιμασία της.

Νίκησε τη λευχαιμία και επέστρεψε στην Άστον Βίλα ο Πετρόφ

Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία του εμφάνιση με την Άστον Βίλα, ο Στίλιαν Πετρόφ, ο οποίος έδωσε μάχη με την λευχαιμία και βγήκε νικητής, επέστρεψε στην ομάδα, καθώς θα συμμετέχει στην προετοιμασία της έπειτα από εντολή του Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Η τελευταία του εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 2012 και στόχος του πλέον είναι ένα νέο συμβόλαιο, αφού πρώτα αποδείξει πως βρίσκεται σε κατάσταση να αγωνιστεί και πάλι σε τοπ επίπεδο κάνοντας... restart στην καριέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ