Το μήνυμα του Τομ Χανκς στους φίλους της Άστον Βίλα

Ο γνωστός ηθοποιός και υποστηρικτής της Άστον Βίλα, Τομ Χανκς έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους φιλάθλους, τονίζοντας πως παρά τον υποβιβασμό δεν πρέπει να παρατήσουν την ομάδα.

Το μήνυμα του Τομ Χανκς στους φίλους της Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα, παρότι απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Premier League, έχει υποβιβαστεί μαθηματικά στην Championship, ύστερα από 28 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Όπως είναι λογικό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και των οπαδών δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Παρόλα αυτά, ο γνωστός ηθοποιός και ένθερμος υποστηρικτής της Άστον Βίλα, Τομ Χανκς θέλησε να απαλύνει τον πόνο των φιλάθλων, στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης.

"Δεν υπάρχει σύλλογος στον κόσμο που δεν έχει βρεθεί σ' αυτή την κατάσταση. Και δεν υπάρχει σύλλογος στον κόσμο που δεν επέστρεψε ύστερα από αυτή την περιπέτεια (σ.σ. υποβιβασμός). H Άστον Βίλα θα αντιμετωπίσει το πεπρωμένο της. Μείνετε δυνατοί, μην τα παρατήσετε, φορέστε το κασκόλ και πάμε!", ήταν τα λόγια του Χανκς.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα