Yπάλληλος της Αστον Βίλα παραιτείται και συγκλονίζει με το γράμμα της

Το γράμμα παραίτησης υπαλλήλου της Αστον Βίλα μετά από 40 χρόνια δουλειάς μπορεί να σας αγγίξει αν αγαπάτε και εσείς παράφορα μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Yπάλληλος της Αστον Βίλα παραιτείται και συγκλονίζει με το γράμμα της
© PA

Η Αστον Βίλα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα του υποβιβασμού για πρώτη φορά στα χρόνια της Πρέμιερ Λιγκ και οι άνθρωποι που δουλεύουν για την ομάδα βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές.

Ο Ελεν Ρόουζ εργάζεται για την Βίλα τα τελευταία 40 χρόνια μοιράζοντας το ματς-πρόγκραμ στους οπαδούς. Και όμως αυτή η πιστή υπάλληλος έφτασε στο σημείο να παραιτηθεί επειδή δεν έχει αντέχει την εικόνα της ομάδας.

Η αναφορά της στο facebook, σε σελίδα φίλων της Αστον Βίλα, είναι πραγματικά συγκλονιστική.

Διαβάστε τι λέει χαρακτηριστικά: " Τα πράγματα τον τελευταίο καιρό ολοένα και χειροτερεύουν. Στην αρχή της σεζόν όλοι έπρεπε να ξανακάνουμε αίτηση για τη δουλειά μας. Εδιωξαν κόσμο που δούλευε 40 χρόνια στην ομάδα λέγοντας ότι δεν είναι πια άξιοι να εργάζονται για την Αστον Βίλα.

Yπάλληλος της Αστον Βίλα παραιτείται και συγκλονίζει με το γράμμα της

Μετά τα παιχνίδια οι παίκτες έρχονται στα αποδυτήρια γελώντας παρά το γεγονός ότι χάνουν διαρκώς. Μου ραγίζει την καρδιά αυτό το θέαμα και δεν μπορώ άλλο να το βλέπω. Οποιος οπαδός τολμά να αντιδράσει, του αφαιρούν το δικαίωμα να έρχεται στο γήπεδο ή του παίρνουν το διαρκείας.

Τη λάτρευα τη δουλειά μου στην Αστον Βίλα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλο τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο να "τρέχουν αυτή" την ομάδα. Δεν σέβονται τίποτα από την ιστορία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK