Αυτοί είναι οι "8+1" πιθανοί αντικαταστάτες του Βενγκέρ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ, το πρωί της Παρασκευής (20/4) ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα πει "αντίο" στην Άρσεναλ, ύστερα από 22 χρόνια παρουσίας στον πάγκο του συλλόγου. Οι "κανονιέρηδες", έχουν ετοιμάσει ήδη μια λίστα με "8+1" ονόματα που τελικά ενδέχεται να τον αντικαταστήσουν. Μπείτε στο poll του Contra.gr και δείξτε μας ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καταλληλότερος.

Αυτοί είναι οι "8+1" πιθανοί αντικαταστάτες του Βενγκέρ!
wenger

Ο 68χρονος Αλσατός τεχνικός, Αρσέν Βενγκέρ, ανακοίνωσε μέσω μιας συναισθηματικής επιστολής στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ, πως αποχωρεί απ' την τεχνική ηγεσία της ομάδας ύστερα από 22 χρόνια γεμάτα πολλές επιτυχίες αλλά και άτυχες στιγμές.

Άλλωστε, οι τελευταίοι 18 μήνες συνεχών αποτυχιών σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμποιονς Λιγκ αντίστοιχα -με εξαίρεση την εφετινή παρουσία στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ-, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να... σβήσουν τα 3 πρωταθλήματα Αγγλίας που έχει κατακτήσει, τα 7 FA Cup και τα εξίσου 7 Community Shield, με τελευταίο το περυσινό κόντρα στην Τσέλσι.

Η θέση στην άκρη του πάγκου της Άρσεναλ, μετά τη φυγή του Βενγκέρ θα μείνει "ορφανή". Επειδή, όμως, στην΄Άρσεναλ... μαγειρεύουν πριν πεινάσουν, έχουν δημιουργήσει μια λίστα προπονητών με 8+1 ονόματα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον αντικαταστήσουν.

Πρώτος και καλύτερος στην λίστα φιγουράρει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ που έπειτα απόσχεδόν πέντε χρόνια έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα φύγει από τον πάγκο της Μονακό και λέγεται πως ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επόμενος στη σχετική λίστα, είναι ο κόουτς της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον ακολουθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ ο οποίος έχει συμβόλαιο με τα "πάντσερ" μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Λουίς Ενρίκε που μετά τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αποτελεί ένα από τα... δυνατά δυνατό ονόματα που ακούγονται, με τον έτερο Ισπανό της λίστας πλην... άπειρο βοηθό του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι, Μίκελ Αρτέτα να είναι από τους υποψήφιους.

Ο Πάουλο Φονσέκα της Σαχτάρ, που συνθέτει το τέταρτο όνομα της Ιβηρικής χερσονήσου, είναι ένα από το ονόματα που θα απασχολήσουν σε αντίθεση με του Μπρένταν Ρότζερς που δεν "ψήνει" ιδιαίτερα τον κόσμο της Άρσεναλ.

Από τη λίστα δεν λείπουν και δύο εκπλήξεις που στα ντουζένια τους δόξασαν την φανέλα των "κανονιέρηδων". Ο λόγος για τους Πατρίκ Βιεϊρά που έχει προπονήσει τους τους Νιου Γιορκ Σιτι στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, και του Τιερί Ανρί, που κάνει τα πρώτα του βήματα στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ όντας βοηθός στην εθνική Βελγίου.

Ποιον θεωρείτε ικανότερο να αναλάβει τη θέση του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ;

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Άρσεναλ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK