Aυτός είναι ο πρόεδρος που απολύει τον Βενγκέρ!

Ο πλουσιότερος άνδρας στην Αφρική θέλει να αγοράσει την Άρσεναλ και δηλώνει πως το πρώτο πράγμα που θα έκανε ως νέος ιδιοκτήτης, είναι να απολύσει τον Αρσέν Βενγκέρ!

Arsenal manager Arsene Wenger, right, and Arsenal's goalkeeper Petr Cech hold the trophy to celebrate after winning the English Community Shield soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley Stadium in London, Sunday, Aug. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal manager Arsene Wenger, right, and Arsenal's goalkeeper Petr Cech hold the trophy to celebrate after winning the English Community Shield soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley Stadium in London, Sunday, Aug. 6, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται για 21 συναπτά έτη στον πάγκο της Άρσεναλ και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης των Λονδρέζων, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μερίδα του κόσμου που τον αμφισβητεί τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζει πάντως ο Γάλλος τεχνικός είναι πως σε περίπτωση που αλλάξει το καθεστώς στη διοίκηση, τα πράγματα δεν θα είναι ρόδινα για τον ίδιο.

Απόδειξη η δημόσια τοποθέτηση του Νιγηριανού δισεκατομμυριούχου Αλίκο Ντανγκότε, ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να αγοράσει τον σύλλογο από τον Σταν Κρένκε (είναι αρνητικός μέχρι τώρα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο), με τον πλουσιότερο άνθρωπο στην Αφρική να στέλνει μήνυμα.. εξόδου στον Βενγκέρ!

"Υποθετικά μιλώντας, σε περίπτωση που αγόραζα εγώ το σύλλογο, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να αλλάξω τον προπονητή.

Έχει κάνει καλή δουλειά, αλλά θα πρέπει και κάποιος άλλος να δοκιμάσει την τύχη του", τόνισε ο Ντανγκότε, ο οποίος αναφορικά με το ενδεχομενο να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, πρόσθεσε:

"Εάν γίνει η κατάλληλη προσφορά στους νυν ιδιοκτήτες (ο Κρένκε διατηρεί το 67% των μετοχών και ο Ρώσος Ουσμάνοβ έχει το 30%), είμαι σίγουρος ότι θα αποχωρήσουν.

Κάποιος θα τους κάνει μία πρόταση που θα το σκεφτούν σοβαρά να φύγουν. Και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να καταθέσουμε μία τέτοια πρόταση".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK