Κάνει πίσω για Κουτίνιο η Λίβερπουλ!

Σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Φελίπε Κουτίνιο από την Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα, αφού οι reds έκαναν αποδεκτή την επιθυμία του Βραζιλιάνου να μεταγραφεί στην Ισπανία!

Liverpool's Philippe Coutinho, right, celebrates scoring against West Ham United with teammate Adam Lallana during the English Premier League soccer match at London Stadium, Sunday May 14, 2017. (Adam Davy/PA via AP)
Coutinho AP

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να ξεκαθάρισε πως ο Κουτίνιο δεν το κουνάει... ρούπι από την Λίβερπουλ, ο παίκτης όμως μοιάζει να έχει αποφασίσει εδώ και καιρό που είναι το μέλλον του και λογικά αυτό είναι στην Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την Sport, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα είναι πλέον σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να κλείσει το deal που θα αποφέρει στα ταμεία των Άγγλων περίπου 80.000.000€, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι προσθήκες που έχει ζητήσει ο Γερμανός προπονητής.

Ο Κουτίνιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Λίβερπουλ πως θέλει να αγωνιστεί στο "Καμπ Νόου" και ζήτησε να μην σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το αν θα αποχωρήσει ο Νεϊμάρ, ο οποίος πιθανότατα θα μετακομίσει στην Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK