Το deal με την Σίτι έγινε, όχι όμως για τον Μέσι!

Την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ρίξει βόμβα μεγατόνων με τον Μέσι, η Μπαρτσελόνα καμαρώνει για το δικό της σούπερ απόκτημά της από τους "πολίτες".

Το deal με την Σίτι έγινε, όχι όμως για τον Μέσι!

Εδώ και ένα 24ωρο γίνεται λόγος για την προσπάθεια της Μάντσεστερ Σίτι να πάρει μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο είναι εντυπωσιακό πως οι δύο ομάδες είχαν πριν λίγες ημέρες μία άλλη μεγάλη συμφωνία, αυτή τη φορά όμως στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για την Τόνι Ντούγκαν που μεταγράφηκε από την Σίτι στην Μπαρτσελόνα και πήρε ουσιαστικά τη σκυτάλη από τον Γκάρι Λίνεκερ, που το 1986 ήταν εκείνος ο τελευταίος Άγγλος ποδοσφαιριστής που προσγειωνόταν στο Camp Nou, με την Αγγλίδα διεθνή παίκτρια να μην κρύβει τη χαρά της.

"Είναι επιτέλους καιρός να ξεκινήσει μία νέα πρόκληση για μένα. Τα λέμε σύντομα Βαρκελώνη! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη", έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram η Αγγλίδα, ποζάροντας με τη φανέλα της και τη σημαία της "Μπάρσα".

Για την ιστορία η 25χρονη Αγγλίδα άσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Καταλανούς που δεν χρειάστηκε να πληρώσουν χρήματα στη Σίτι, από τη στιγμή που το συμβόλαιό της με την αγγλική ομάδα έληγε τον Νοέμβριο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK