Καμπάνα στη Μπεσίκτας λόγω της... γάτας!

Το φίλαθλο κοινό ενθουσιάστηκε από την είσοδο μίας γάτας στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του Μπεσίκτας-Μπάγερν, διακόπτοντας τη ροή του αγώνα, όμως η UEFA είδε την εισβολή με... άλλο μάτι!

Bayern's players wave to their fans after the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Besiktas and Bayern Munich at Vodafone Arena stadium in Istanbul, Wednesday, March 14, 2018. Bayern won 3-1. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Besiktas AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Η Μπεσίκτας "τα άκουσε" από την UEFA για την είσοδο γάτας στον αγωνιστικό χώρο. Και μάλιστα υπάρχει ενδεχόμενο χρηματικής τιμωρίας από την ανώτατη ευρωπαϊκή αρχή.

Ο Άγγλος διαιτητής Μάικλ Όλιβερ διέκοψε για ένα μικρό διάστημα το παιχνίδι, λόγω της εισβολής και η τουρκική ομάδα κατηγορείται για ανεπαρκή οργάνωση από τους ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας.

Επιπλέον, μαζί με το συμβάν με την γάτα, η Μπεσίκτας κατηγορείται για ρίψη αντικειμένων από τους φιλάθλους της και μπλοκάρισμα των σκαλοπατιών στις κερκίδες.

Η υπόθεση θα λυθεί στις 31 Μαΐου, μέσω ακρόασης των αρμόδιων της πρωταθλήτριας Τουρκίας με την UEFA και μένει να δούμε την ετυμηγορία της διοργανώτριας αρχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK