Πολ ΜακΚάρτνι σε Σουάρες: "Η Ουρουγουάη δεν θ' αποκλειστεί από την Αγγλία. Η Αγγλία θα κατακτήσει το τρόπαιο"

Έναν ξεχωριστό, σπαρταριστό, τρόπο για την προώθηση της συναυλίας του Πολ ΜακΚάρτνι στο Μοντεβιδέο εμπνεύστηκαν οι διοργανωτές: ζήτησαν από τον Λουίς Σουάρες να πάρει... διαδικτυακή συνέντευξη από το θρυλικό "σκαθάρι".

Πολ ΜακΚάρτνι σε Σουάρες: "Η Ουρουγουάη δεν θ' αποκλειστεί από την Αγγλία. Η Αγγλία θα κατακτήσει το τρόπαιο"

Η ολιγόλεπτη κουβέντα των δύο ανδρών, τους οποίους από το 2011 συνδέει το Λίβερπουλ, όχι η ομάδα γιατί ως γνωστόν στις φλέβες του ΜακΚάρτνι κυλάει... μπλε αίμα λόγω Έβερτον, είχε πολλά μπάλα και λιγότερο μουσική, αλλά τούτο την έκανε ξεχωριστή.

Αφού αρχικά μίλησαν για πολιτιστικά αξιοθέατα της αγγλικής μεγαλούπολης και αναφέρθηκαν στην προηγούμενη φορά που ο 72χρονος σήμερα μουσικάνθρωπος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, μπήκαν στο... ζουμί. Μίλησαν για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σουάρες: " Θα πας στο Μουντιάλ; Ελπίζω ότι γνωρίζεις πως η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει την Αγγλία. Ποιος είναι ο αγαπημένος παίκτης σου;"

ΜακΚάρτνι: " Ξέρεις, δεν θα είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προσεκλήθη, αλλά δεν θα πάω. Αλλά θα το παρακολουθήσω τηλεοπτικά, όπως εκατομμύρια άλλοι. Ο αγαπημένος μου παίκτης είμαι...εγώ".

Σουάρες: " Στο ποδόσφαιρο αναφερόμαστε σε θρύλους όλων των εποχών. Στη χώρα μου θρύλοι είναι εκείνοι που κατέκτησαν το Μουντιάλ του 1950. Εσύ πώς νιώθεις γι' αυτό: να είσαι ένας θρύλος της παγκόσμιας μουσικής και να συνεχίζεις να παίζεις ταυτόχρονα;"

ΜακΚάρτνι: " Είναι ευγενικό εκ μέρους σου, αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου θρύλο. Είναι σπουδαίο, το λατρεύω όλο αυτό. Λατρεύω να παίζω με την μπάντα μου, λατρεύω να επισκέπτομαι τόπους όπως το Μοντεβιδέο και την υπόλοιπη Λατινική Αμερική, σε μέρη που θα παίξουμε. Είμαι τυχερός που το κάνω".

Σουάρες: " Αν η Αγγλία αποκλειστεί πριν από την Ουρουγουάη, θα υποστηρίξεις την Ουρουγουάη; Αν μου το υποσχεθείς, θα σου αφιερώσω ένα γκολ".

ΜακΚάρτνι: " Είναι μια δύσκολη ερώτηση, γιατί η Αγγλία δεν θα χάσει από την Ουρουγουάη. Δυστυχώς για σένα, η Αγγλία θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ξέρεις αυτό, το ξέρω και εγώ, το ξέρουμε όλοι. Αλλά σε παρακαλώ αφιέρωσέ μου ένα γκολ όπως και να 'χει".

Σουάρες: " Κάτι τελευταίο. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην Ουρουγουάη για την παράστασή σου, αλλά έχω αγώνα. Θα μπορούσες να τηλεφωνήσεις στον προπονητή μου και να του ζητήσεις να με αφήσει να έρθω στο Σεντενάριο; Μπορούμε να του υποσχεθούμε ότι θα είμαι πίσω στην ώρα μου".

ΜακΚάρτνι: " Προπονητή (σ.σ απευθυνόμενος στον Ρότζερς), άκου. Άφησε τον Λουίς να έρθει εδώ. Θα περάσει όμορφα, θα στήσουμε ένα μεγάλο πάρτι στο Μοντεβιδέο, θα τον φέρουμε με το αεροπλάνο. Δεν θα κουραστεί, θα είναι χαρούμενος, όχι εξουθενωμένος και θα τον επιστρέψουμε την ώρα του αγώνα. Υπόσχεση".

Μετά τα παραπάνω ο αρχισκόρερ των "κόκκινων" ευχαρίστησε τον ΜακΚάρτνι για το... χρόνο του, για να λάβει μια απρόσμενη απάντηση από τον θρυλικό μουσικό: "Λίβερπουλ, Λίβερπουλ... Έβερτον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK