Γύρισε μετά από 1664 ημέρες και δεν γλίτωσε το "τρολάρισμα"!

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη νίκη στο "Turf Moor" αλλά ο παίκτης που τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ήταν της Μπέρνλι. Ο Πολ Ρόμπινσον επέστρεψε και τα social media "πήραν φωτιά"!

Γύρισε μετά από 1664 ημέρες και δεν γλίτωσε το "τρολάρισμα"!
© REUTERS

O Πολ Ρόμπινσον έχει συνδέσει στα νιάτα του το όνομά του με τη σπουδαία Λιντς στις αρχές της περασμένης δεκαετίας που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, όπως επίσης και με τις Τότεναμ και Μπάκμπερν στη συνέχεια ενώ έχει φορέσει 41 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας από το 2003 μέχρι το 2007.

Γύρισε μετά από 1664 ημέρες και δεν γλίτωσε το "τρολάρισμα"!
© AFP/GETTY IMAGES

Όσοι νόμιζαν πως έχει... κόψει το ποδόσφαιρο υπέστησαν ένα μεγάλο σοκ το μεσημέρι του Σαββάτου (16/11) όταν πληροφορήθηκαν πως ο 37χρονος κίπερ όχι μόνο δεν έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αλλά ήταν στη βασική ενδεκάδα της Μπέρνλι για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι!

Πώς έγινε αυτό; Ο Τομ Χίτον, που μετρούσε 142 συνεχόμενες εμφανίσεις για τους "clarets", τραυματίστηκε λίγες ώρες πριν το ματς και ο Ρόμπισον κλήθηκε να πάρει τη θέση του, αγωνιζόμενος έτσι για πρώτη φορά γενικά μετά τον Σεπτέμβριο του 2014 (σε ήττα της Μπλάκμπερν από την Ντέρμπι στην Championship) και πρώτη φορά σε αγώνα της Premier League από τον Μάιο του 2012 και την ήττα από την Γουίγκαν με την οποία αποχαιρέτησαν την Prewmier League οι "ρόβερς".

Γύρισε μετά από 1664 ημέρες και δεν γλίτωσε το "τρολάρισμα"!
© EMPICS SPORT

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ρόμπινσον πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν ξέρει την παραμικρή ευθύνη για κάποια από τα δύο γκολ που δέχτηκε (σε αντίθεση με τους αμυντικούς του...) με τον 37χρονο κίπερ να δέχεται πάντως "τρολάρισμα" στα social media όταν έγινε γνωστό πως θα έπαιζε βασικός.

"Προσεχόμαστε για τον Ρόμπινσον", "Είμαστε καταδικασμένοι με τον Ρόμπινσον στην εστία", "Είχαμε ξεχάσει ότι υπήρχε καν" και "Η τελευταία φορά που κράτησε ανέπαφη την εστία του ήταν κόντρα στην Γέοβιλ" ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια για τον γκολκίπερ της Μπέρνλι, με την "Daily Mail" να αναφέρει:

Γύρισε μετά από 1664 ημέρες και δεν γλίτωσε το "τρολάρισμα"!
© PA

"Αυτές τις 1.664 ημέρες που μεσολάβησαν πριν την τελευταία συμμετοχή του σε ματς της Premier League, είπαμε αντίο στους Ντέιβιντ Μπάουι, Πρινς και Σίλα Μπλακ. Επίσης έφυγε ο Ντέιβιντ Κάμερον, η Αγγλία πάτωσε σε δύο μεγάλες διοργανώσεις και ο Ντόναλντ Τραμπ εκλέχτηκε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξεκινάς με Τουρέ; Θα παίρνεις το τρίποντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK