Άκουσε για κρίση και "πήρε φωτιά" ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου!

Ο Αντόνιο Κόντε δεν θέλει ούτε να ακούει την λέξη "κρίση" και όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση μετά το 4-0 επί της Μπράιτον δεν... άντεξε και απασφάλισε στη συνέντευξη Τύπου (VIDEO)!

Άκουσε για κρίση και "πήρε φωτιά" ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου!

Μπορεί ένας δημοσιογράφος μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να γίνει εχθρός του Αντόνιο Κόντε; Πολύ εύκολο, αρκεί να τον ρωτήσει για την αγωνιστική κρίση που περνάει το τελευταίο διάστημα η Τσέλσι!

Κάποιος ρεπόρτερ το τόλμησε, και μάλιστα ο... αθεόφοβος το έκανε λίγη ώρα μετά το άνετο πέρασμα των Λονδρέζων με 4-0 από την έδρα της Μπράιτον, για να αγριέψει τον Ιταλό τεχνικό και να πάρει πληρωμένη απάντηση:

"Όποιος το είπε αυτό θα πρέπει να κοιτάζει τα στατιστικά. Είμαστε αήττητοι εδώ και 12 αγώνες (σ.σ 7 νίκες-5 ισοπαλίες το ρεκόρ της σε αυτό το διάστημα).

Άκουσε για κρίση και "πήρε φωτιά" ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου!

Είναι φυσιολογικό τα ΜΜΕ να προσπαθούν να βρίσκουν τα αρνητικά και να μην βλέπουν τα θετικά. Όμως αυτή η ομάδα, με πολλά προβλήματα είναι αήττητη εδώ και 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό σημαίνει πως έχουμε καλή απόδοση ενώ σήμερα δεν είχαμε τους Φάμπρεγας, Ντρίνκγουοτερ, Κουρτουά που ήταν τραυματίες και τους τιμωρημένους Πέδρο και Μοράτα.

Παρόλα αυτά πήραμε τη νίκη με 4-0", τόνισε ο ενοχλημένος από την ερώτηση περί κρίσης Κόντε, και πρόσθεσε: "Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι ο κάθε παίκτης δικαιούται την ευκαιρία του και ότι όλοι πρέπει να δίνουν μάχη για να παίζουν. Γενικά είμαι χαρούμενος από την απάντηση που έδωσαν οι παίκτες μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK