Ανακοίνωσε Φαλκάο η Τσέλσι

Τον δανεισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο από τη Μονακό για ένα χρόνο ανακοίνωσε επίσημα η Τσέλσι.

Ανακοίνωσε Φαλκάο η Τσέλσι

Στην Τσέλσι θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, με τους "μπλε" να ανακοινώνουν επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (3/7) το δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού από τη Μονακό για ένα χρόνο.

Ο ίδιος κατά την επισημοποίηση του deal δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέρος της ομάδας της Τσέλσι και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να διατηρήσει τον τίτλο στην Αγγλία, αλλά και να πετύχει κάτι σπουδαίο στην Ευρώπη".

Ο 29χρονος πλέον Φαλκάο θέλει να ξεχάσει την περσινή χρονιά που ήταν από τις χειρότερες της καριέρας του. Πιο συγκεκριμένα, το 2014-15 αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μονακό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε συνολικά 29 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε μόλις 4 γκολ. Κακή ήταν και η παρουσία του στο Κόπα Αμέρικα 2015 με την Κολομβία.

Ο Φαλκάο δεν θύμισε σε καμία περίπτωση τον "killer" των προηγούμενων ετών, ωστόσο ελπίζει σε αναγέννησή του δίπλα στον Ζοζέ Μουρίνιο. Στην Τσέλσι επίσης θα βρει επίσης παλιούς του συμπαίκτες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως τους Τιμπό Κουρτουά, Φιλίπε Λουίς και Ντιέγκο Κόστα, καθώς επίσης και τον συμπαίκτη του στην εθνική Κολομβία, Χουάν Κουαδράδο.

Μέχρι αυτή τη στιγμή το ποσό που πλήρωσαν οι "μπλε" στη Μονακό για το δανεισμό του Κολομβιανού δεν έχει ανακοινωθεί, όπως επίσης και το γεγονός αν έχει μπει ρήτρα για την απόκτησή του. Πάντως οι Άγγλοι θα στείλουν ως δανεικό για ένα χρόνο στη γαλλική ομάδα τον 20χρονο μέσο, Μάριο Πάσαλιτς.

Τέλος, ο Φαλκάο αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Τσέλσι τις προσεχείς ημέρες, μόλις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK