Στην Τσέλσι μέχρι το 2019 ο Μουρίνιο

Στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι θα βρίσκεται μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ο Ζοζέ Μουρίνιο, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής (7/8). Δείτε το σχετικό tweet των πρωταθλητών Αγγλίας.

Στην Τσέλσι μέχρι το 2019 ο Μουρίνιο

"H Τσέλσι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας" , αναφέρει το σχετικό tweet των "μπλε".

Ο 52χρονος τεχνικός δήλωσε: "Αν ο σύλλογος είναι χαρούμενος, τότε είμαι κι εγώ. Νομίζω ότι αυτή η εξέλιξη ήταν κάτι φυσιολογικό. Είναι σημαντικό που έχουμε αυτήν τη διάρκεια και ευελπιστώ ότι μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον - για τους φιλάθλους, τους παίκτες και την ομάδα.

Όταν επέστρεψα πριν από δύο χρόνια είχα πει ότι νιώθω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με αυτήν την ομάδα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είναι ο σύλλογος που μιλάει περισσότερο στην καρδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ξέρω ότι θα μείνω εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα".

Επί των ημερών του Ζοζέ Μουρίνιο, η Τσέλσι πανηγύρισε το πρώτο της πρωτάθλημα σε πέντε χρόνια και κατέκτησε το League Cup, ενώ στην πρώτη του θητεία από το 2004 μέχρι το 2007, ο σύλλογος πήρε από δύο πρωταθλήματα, κύπελλα και League Cup.

Το ποσοστό νικών του "Special One" (70%) είναι καλύτερο από κάθε άλλον προπονητή στην ιστορία της Premier League και η συγκομιδή της σεζόν 2004-05 (95 βαθμοί) δεν έχει καταρριφθεί μέχρι στιγμής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK