Αθώος ο Μουρίνιο για Καρνέιρο

Η FA εξέτασε όλα τα στοιχεία στην υπόθεση της καταγγελίας στον Ζοζέ Μουρίνιο για σεξιστική συμπεριφορά εις βάρος της Έβα Καρνέιρο και έκρινε... αθώο τον Πορτογάλο τεχνικό.

Αθώος ο Μουρίνιο για Καρνέιρο

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε επιτεθεί φραστικά στην Έβα Καρνέιρο, όταν εκείνη έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ, στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Σουόνσι, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Κατόπιν απόφασής του, η Καρνέιρο υποβιβάστηκε και δεν της επιτρεπόταν πλέον να συμμετάσχει στην καθημερινότητα της ομάδας, με συνέπεια να οδηγηθεί προς την έξοδο.

Μετά από καταγγελία στον "Special One" για σεξιστική συμπεριφορά εις βάρος της 40χρονης από το Γιβραλτάρ το περιστατικό εξετάστηκε από την FA, η οποία αποφάσισε να μην προχωρήσει σε τιμωρία του 52χρονου.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα