Αυτοί είναι οι δύο στόχοι του Κόντε για... αντί-Κόστα!

O Nτιέγκο Κόστα μπήκε στη "μαύρη λίστα" του Κόντε μετά το μεταξύ τους άγριο επεισόδιο και σύμφωνα με την "Sun" η Τσέλσι έχει ήδη δύο υποψήφιους για να καλύψουν τη θέση του!

Αυτοί είναι οι δύο στόχοι του Κόντε για... αντί-Κόστα!

O Ντιέγκο Κόστα διανύει μία εκπληκτική σεζόν φέτος με τη φανέλα της Τσέλσι, μετρώντας 14 γκολ σε 19 ματς Premier League που έχει αγωνιστεί, όμως είναι αρκετά πιθανό πλέον να αναχωρήσει άμεσα για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες ο Ισπανός επιθετικός.

Αιτία ένα σοβαρό επεισόδιο που είχε την Παρασκευή με τον προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, με τον Κόστα να έχει παραπονεθεί προηγουμένως για πρόβλημα τραυματισμού και να αμφισβητεί το ιατρικό επιτελείο της ομάδας σύμφωνα με το οποίο το μόνο πρόβλημά του έχει να κάνει με παραπανίσια κιλά!

Αυτοί είναι οι δύο στόχοι του Κόντε για... αντί-Κόστα!

Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ μετά το επεισόδιο δεν αποκλείεται πίσω από αυτό το σκηνικό να κρύβεται και η επιθυμία του παίκτη να αφήσει την Τσέλσι και να αποδεχτεί μία άκρως δελεαστική πρόταση που έχει από την Κίνα, ενώ σημερινά ρεπορτάζ φέρνουν την πρωτοπόρο της Premier League να σχεδιάζει την επόμενη μέρα χωρίς εκείνον στο ρόστερ!

Όπως αποκάλυψε η αγγλική "Sun" ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει συγχωρέσει τον Ντιέγκο Κόστα για την επίθεσή του προς τους γιατρούς της ομάδας και έχει αποφασίσει να τον "σκουπίσει", ενώ ταυτόχρονα έχει ήδη κατασταλάξει σε δύο υποψηφίους για να τον διαδεχτούν στη γραμμή κρούσης.

Αυτοί είναι οι δύο στόχοι του Κόντε για... αντί-Κόστα!

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά καθώς έχει συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν όταν ήταν προπονητής της Γιουβέντους. Ο ένας υποψήφιος για αντί-Κόστα είναι ο Άλβαρο Μοράτα που αγωνίζεται πλέον στην Ρεάλ Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του Ζιντάν και ο έτερος υποψήφιος είναι ο επίσης Ισπανός στράικερ, Φερνάντο Γιορέντε, που παίζει πλέον στην Premier League με τη φανέλα της Σουόνσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χοντρός καυγάς και τιμωρία του Ντιέγκο Κόστα από Κόντε!
Ο Κόντε πέτυχε ήδη ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ρεκόρ στην Premier League!

News 24/7

24MEDIA NETWORK