Δεν διέψευσε ο Μπενίτεθ

Η... προπονητολογία που αφορά το διάδοχο του Αντρέ Βίλας-Μπόας στον πάγκο της Τσέλσι άρχισε ήδη και το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ ήταν από τα πρώτα που αναδύθηκαν στην επιφάνεια.

Δεν διέψευσε ο Μπενίτεθ

Ο Ισπανός προπονητής, που είναι άνεργος από τον Δεκέμβριο του 2010 όταν και αποχώρησε από την Ίντερ, απέφυγε να διαψεύσει οτιδήποτε, δηλώνοντας όμως ότι ανυπομονεί να δουλέψει και πάλι σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Όταν ο Μπενίτεθ κλήθηκε να σχολιάσει τις διεργασίες στην Τσέλσι, υποστήριξε ότι " δεν είναι ωραίο να βλέπεις έναν προπονητή να χάνει τη δουλειά του. Είναι λυπηρό, αλλά πλέον το ποδόσφαιρο τρέχει τόσο γρήγορα που οι παράγοντες δεν έχουν υπομονή. Τώρα πρέπει να κερδίζεις σχεδόν κάθε εβδομάδα".

" Πρέπει όμως να αποδεχθείς αυτήν την κατάσταση", συμπλήρωσε ο άλλοτε προπονητής της Βαλένθια και της Λίβερπουλ, επισημαίνοντας ότι "έχω δουλέψει σε Ισπανία και Ιταλία, όπου είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Μετά από δυο ή τρεις εβδομάδες τελείς υπό πίεση".

Όταν η κουβέντα ήρθε στο... ψητό, ο Ισπανός παραδέχθηκε ότι " θα ήθελα να εργαστώ στο μέλλον σε μια πρώτης κλάσης ομάδας, μια ομάδα που θα μπορείς να διεκδικήσεις τον τίτλο και να ανταποκριθείς στις προκλήσεις. Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που επέλεξα τη Λίβερπουλ και αργότερα την Ίντερ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK