Είπε "όχι" στα 180.000.000 ευρώ για Νεϊμάρ ο... Κόντε!

Ο Αμπράμοβιτς κάνει δώρο στον Κόντε τον Νεϊμάρ για να τον πείσει να μείνει στηνΤσέλσι όμως ο Ιταλός έβαλε "STOP" στη μεταγραφή, με τις φήμες να τον θέλουν να σκέφτεται την... Ίντερ!

Είπε "όχι" στα 180.000.000 ευρώ για Νεϊμάρ ο... Κόντε!

Ο Νεϊμάρ είναι μαζί με τον Λουίς Σουάρες οι δύο "υπαρχηγοί" στην επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα, όπου δεσπόζει ο Λιονέλ Μέσι, και η αλήθεια είναι πως η συντριπτική πλειονότητα των ομάδων ανά την υφήλιο ζηλεύουν τους Καταλανούς και θα ήθελαν να απολάμβαναν εκείνες τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου βιρτουόζου άσου.

Ένας από τους μεγάλους φαν του 24χρονου φορ είναι και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον Ρώσο μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Τσέλσι να φτάνει μάλιστα σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά το deal να χαλάει ελέω... Αντόνιο Κόντε!

Είπε "όχι" στα 180.000.000 ευρώ για Νεϊμάρ ο... Κόντε!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η τορινέζικη εφημερίδα "Tuttosport", ο Αμπράμοβιτς ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της "Μπάρσα" για να πάρει τον παίκτη έναντι του αστρονομικού ποσού των 155.000.000 λιρών (180.000.000 ευρώ), όμως ο παίκτης δεν πρόκειται να φορέσει τα μπλε.

Όχι επειδή υπάρχει αρνητική διάθεση από τον ίδιο (πριν λίγες ημέρες μάλιστα αποκάλυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Premier League) αλλά επειδή έπεσε στο "μπλόκο" του Αντόνιο Κόντε! Ναι μεν ο Ρώσος έκανε αυτή την κίνηση για να "ψήσει" τον Ιταλό να παραμείνει στον πάγκο των Λονδρέζων προσφέροντάς του έναν παίκτη από το... πάνω ράφι, όμως ο 47χρονος τεχνικός εξέφρασε την αντίθεσή του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Chelsea manager Antonio Conte during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Antonio Conte during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε στον Ρώσο κροίσο ότι αναζητά ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον Νεϊμάρ (είχαν δείπνο μαζί μετά τον πρόσφατο αγώνα της Τσέλσι με την Στόουκ), ωστόσο σύμφωνα με την "Tuttosport" ίσως να παίζει ρόλο και το γεγονός πως ο Κόντε δεν είναι σίγουρος για το αν θα μείνει στην Τσέλσι και τη νέα σεζόν από τη στιγμή που είναι ακόμα ζωντανό το φλερτ του με την Ίντερ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK