Έξαλλος ο Μουρίνιο, ξέσπασε σε Μαρτίνεθ

Η Έβερτον νίκησε με 3-1 την Τσέλσι για την 5η αγωνιστική της Premier League και ο Ζοζέ Μουρίνιο βγήκε από τα ρούχα του, ξεσπώντας στον τεχνικό των γηπεδούχων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Έξαλλος ο Μουρίνιο, ξέσπασε σε Μαρτίνεθ
© JMP/REX SHUTTERSTOCK

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Νησί μετά τις κουβέντες που ξεστόμισε ο Ζοζέ Μουρίνιο προς τον τεχνικό της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ως γνωστόν η Τσέλσι γνώρισε την ήττα το Σάββατο (12/9) με 3-1 στο "Γκούντισον Παρκ" και ο Πορτογάλος κόουτς ήταν πυρ και μανία.

Μετά το ματς κι ενώ ο Μουρίνιο έπρεπε να κατευθυνθεί προς το δεύτερο όροφο του γηπέδου για να δώσει συνέντευξη Τύπου, αυτός ακολούθησε τον Μαρτίνεθ που μιλούσε στις κάμερες στο ισόγειο. Τότε ο Πορτογάλος σε έξαλλη κατάσταση του φώναξε:

"Ρομπέρτο την επόμενη φορά να με αφήσεις εμένα να μιλήσω πρώτος επειδή έχουμε ταξίδι να κάνουμε". Ο τεχνικός της Έβερτον που άργησε λίγο να καταλάβει το τι ακριβώς συμβαίνει, του απάντησε: " Ζοζέ αυτό δεν το ελέγχω εγώ" για να πάρει μια... απάντηση αλά γαλλικά, με πολλά "γ@@ώ" μέσα.

Ο Μουρίνιο απομακρύνθηκε και τότε ο Μαρτίνεθ συμπλήρωσε: "Όταν πέρυσι μας κέρδισε 6-3 πάντως ήταν ένας ευγενικός άνδρας. Τον προτιμώ έτσι".

Διαβάστε ακόμη:

Μουρίνιο: "Δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μου για τα αποτελέσματα"

Επικό πικάρισμα των οπαδών της Έβερτον στον Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK