Εν δυνάμει... προδότης ο Κουρτουά

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Αγγλία που αναφέρουν ότι ο Τιμπό Κουρτουά σκέφτεται να εγκαταλείψει στην Τσέλσι και να επιστρέψει στη Μαδρίτη, αλλά με τη... ρετσινιά του "προδότη" να φλερτάρει μαζί του αν τελικά κάνεις τις σκέψεις του πραγματικότητα.

Εν δυνάμει... προδότης ο Κουρτουά

Στις 30 Ιουνίου του 2019 ο Τιμπό Κουρτουά μένει ελεύθερος από την Τσέλσι και οι "Μπλε" σκέφτονται όλους τους πιθανούς τρόπους για να τον ανανεώσουν προτού να είναι αργά, καθώς ο Βέλγος γκολκίπερ ακούει στα αυτιά του... σειρήνες που τον προτρέπουν να κοιτάξει προς Μαδρίτη μεριά.

Όχι όμως προς την Ατλέτικο του Όμπλακ της οποίας τα γκολπόστ φύλαξε με επιτυχία πριν από μερικά χρόνια, αλλά στη μισητή αντίπαλο Ρεάλ που ψάχνει τοπ τερματοφύλακα και ο Τιμπό Κουρτουά βρίσκεται ψηλά στη λίστα της.

Σύμφωνα με βρετανικά και ισπανικά δημοσιεύματα η Τσέλσι έχει κάνει κάποιες κινήσεις για να ανανεώσει τον υψηλόσωμο πορτιέρε, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να τον πείσει να βάλει την υπογραφή του σ' ένα νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές...

Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συγκεκριμένη υπόθεση πάντως αφού η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ενδιαφέρεται τόσο για τον Κουρτουά όσο και για τον Ντε Χεα και αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν θα καταφέρει να πάρει έναν από τους δύο ή θα συνεχίσει με τον Κέιλορ Νάβας όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/ Michel Spingler

News 24/7

24MEDIA NETWORK