Επίσημη συμφωνία με Ατλέτικο για Ντιέγκο Κόστα

Στην Τσέλσι ανήκει από την Τρίτη ο Ντιέγκο Κόστα, καθώς επήλθε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Επίσημη συμφωνία με Ατλέτικο για Ντιέγκο Κόστα

Οι "μπλε" ενημέρωσαν, μέσω ανακοίνωσή τους, ότι κάλυψαν τη ρήτρα που προβλεπόταν από το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου φορ με τους πρωταθλητές Ισπανίας και πλέον άνοιξε ο δρόμος για την ένταξή του στο ρόστερ των Λονδρέζων.

Ο Ντιέγκο Κόστα θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε δημοσίως δηλώσει ότι τον θέλει, αφού πιστεύει ότι με το στιλ παιχνιδιού του μπορεί να υπηρετήσει τα "θέλω" του.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός έπαιξε πέρυσι σε 34 παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος και σε 9 του Champions League. Πέτυχε συνολικά 35 γκολ (27 και 8), ενώ είχε ακόμη 4 ασίστ. Είναι κλασικός φορ περιοχής, διακρίνεται για την ικανότητά του να τελειώνει τις ασίστ των συμπαικτών του με ποικίλους τρόπους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι είχε τον ακριβώς τον ίδιο αριθμό γκολ στο πρωτάθλημα με αυτά που πέτυχαν μαζί οι Ετό, Τόρες, Μπα και Σίρλε.

Επιλέχθηκε από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στην 23άδα της "φούρια ρόχα" για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έπαιξε στα πρώτα δύο παιχνίδια των ομίλων, αλλά επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει στο φινάλε της σεζόν δεν ανταποκρίθηκε, τελειώνοντας τη διοργάνωση χωρίς σουτ εντός εστίας (0/5).

Με τον Σεσκ Φάμπρεγας πίσω του θα έχει σίγουρα έναν παίκτη είτε να τον τροφοδοτεί είτε να του προσφέρει στήριγμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK