Επίσημο: Ο Καντέ στην Τσέλσι

Μέσα σε λίγες ώρες από τη διαρροή της συμφωνίας Τσέλσι-Λέστερ για τη μεταγραφή του Ενγκολό Καντέ, εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση.

Επίσημο: Ο Καντέ στην Τσέλσι

Η Τσέλσι έκανε δικό της τον Ενγκολό Καντέ και ολοκλήρωσε τη δεύτερη θερινή μεταγραφή της μετά από εκείνη του Μισί Μπατσουαγί.

Ο 25χρονος χαφ, που εντυπωσίασε με τις περυσινές επιδόσεις του στην Premier League, αφήνει την πρωταθλήτρια Λέστερ για να ενταχθεί στο νέο σύνολο που φτιάχνει ο Αντόνιο Κόντε στο Στίμφορντ Μπριτζ και να πάρει θέση μπροστά από την άμυνα.

Το Σάββατο η συμφωνία πήρε επίσημη μορφή και ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Εκτιμάται ότι το κόστος έφτασε τα 38 εκατ. ευρώ!

"Η ευκαιρία να δουλέψω μ' έναν εξαιρετικό προπονητή όπως ο Αντόνιο Κόντε και ορισμένους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο ήταν τόσο καλή για να την απορρίψω. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα", δήλωσε ο Καντέ.

Πέρυσι στο πρωτάθλημα ο Καντέ ήταν ταυτόχρονα πρώτος σε επιτυχημένα τάκλινγκ και κλεψίματα!

ΑΥΤΟΝ ΠΗΡΕ Η ΤΣΕΛΣΙ

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ