Επίθεση Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο

Ο Μουρίνιο βρήκε λόγο για να γίνει έξαλλος σε ακόμη ένα παιχνίδι που η ομάδα του δεν κέρδισε, με την γιατρό της Τσέλσι, 'Εβα Καρνέιρο, να αποτελεί αυτή τη φορά το "εξιλαστήριο θύμα" του Πορτογάλου τεχνικού.

Επίθεση Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο
© BPI / MICHAEL ZEMANEK

Η Τσέλσι αγωνιζόταν με 10 παίκτες κόντρα στη Σουόνσι μετά την αποβολή του Κουρτουά κι ενώ το σκορ ήταν 2-2, ο Αζάρ τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά και το ιατρικό επιτελείο, παρούσης, της Έβα Καρνέιρο, έσπευσαν στο σημείο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Η πρωτοβουλία των γιατρών της ομάδας να μπουν στο αγωνιστικό χώρο, δίχως να δώσει την συγκατάθεσή του ο Μουρίνιο, έκανε έξαλλο τον Πορτογάλο τεχνικό.

Επίθεση Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο
© BPI

Ο "Special One" μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός άρχισε να "χτυπιέται" στη γραμμή του άουτ, θεωρώντας αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά του ιατρικού επιτελείου. Και αυτό γιατί, από τη στιγμή που θα προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες στον Αζάρ, αυτός θα ήταν υποχρεωμένος στη συνέχεια να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες, σε ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μουρίνιο δεν συγκράτησε την οργή του και μίλησε με σκληρή γλώσσα για την Έβα Καρνέιρο και το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι.

"Πρέπει να καταλαβαίνεις το παιχνίδι, είτε είσαι προπονητής είτε γιατρός είτε φυλαρούχας είτε απλός γραμματέας της ομάδας στον πάγκο. Δεν γίνεται να τρέχεις έτσι στο γήπεδο και να μην καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να βγει για λίγο ο παίκτης από τη στιγμή που ήδη ήμασταν με δέκα. Ήμουν σίγουρος ότι ο Αζάρ απλά ήταν κουρασμένος και χτύπησε ελάχιστα και δεν χρειαζόταν βοήθεια από τη γιατρό, γι' αυτό ήμουν έξαλλος", υποστήριξε ο Πορτογάλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Επίθεση Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο
© BPI

Η Καρνέιρο πέρασε πολύ δύσκολες ώρες μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι, θεωρώντας ότι ο Μουρίνιο δεν μέτρησε τα λόγια του στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Μέσω ανάρτησής της στο facebook μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα θερμά του μηνύματα και την υποστήριξη προς το πρόσωπό της.

Επίθεση Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο
© FACEBOOK/EVA CARNEIRO

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη θερμή υποστήριξή του. Ειλικρινά είμαι υπόχρεη", έγραψε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο ίδιος ο Αζάρ είχε ζητήσει ιατρική συνδρομή μετά τον τραυματισμό του.

Επίθεση Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο

Διαβάστε ακόμη:

1η αγ.: Έσωσε το βαθμό στην πρεμιέρα η Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK