Επιβεβαίωσε ο Φαλκάο για Τσέλσι

Ολοένα και πιο κοντά στην Τσέλσι βρίσκεται ο Ρανταμέλ Φαλκάο, με τον Κολομβιανό να... ανοίγει το δρόμο της μεταγραφής του στους "μπλε".

Επιβεβαίωσε ο Φαλκάο για Τσέλσι

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο έδωσε "τροφή" στις έντονες φήμες που κάνουν λόγο πως έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, υπό τη μορφή δανεισμού.

Ο Κολομβιανός επιθετικός μετά την επικράτηση της ομάδας του επί της Βραζιλίας, περικυκλώθηκε από δημοσιογράφους στη μεικτή ζώνη και -όπως είναι λογικό- ρωτήθηκε εάν αληθεύουν τα σενάρια για μεταγραφή του στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Η απάντηση του ήταν... αφοπλιστική: "Ναι, μπορεί να αληθεύει. Θα μάθετε πολύ σύντομα". Αυτή η λακωνική και συνάμα γεμάτη νόημα απάντηση, σηματοδοτεί τη σχεδόν βέβαιη μετακίνηση του στους Λονδρέζους.

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα