Γίνεται απόλυτο αφεντικό και κυνηγάει το "μπαμ" με σούπερ σταρ της Γιουβέντους!

Ο Αμπράμοβιτς "καθαρίζει" τον Κόντε όμως επιμένει... ιταλικά, αφού το deal με τον Σάρι έχει ήδη κλειδώσει. Ποιον παίκτη πρώτης γραμμής της Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πάρει...

Napoli coach Maurizio Sarri gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Napoli coach Maurizio Sarri gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Τσέλσι, η οποία μάλιστα θα τον αποζημιώσει για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (θα έπαιρνε 11 εκ.ευρώ, οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται για να πάρει λιγότερα και να αποχωρήσει) και όλα δείχνουν πως ο νέος της τεχνικός θα είναι και αυτός με σφραγίδα... Serie A!

Πρόκειται για τον Μαουρίτσιο Σάρι, που είχε εξαιρετική παρουσία στον πάγκο της Νάπολι την τελευταία τριετία, με τους εκπροσώπους του να βρίσκονται στο Λονδίνο για να πέσουν οι υπογραφές και τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο 59χρονος είναι προ των πυλών.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι ύψους 6.000.000 ευρώ ενώ αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, αφου υπάρχυν πληροφορίες είτε για διετές είτε για τετραετές συμβόλαιο.

Γίνεται απόλυτο αφεντικό και κυνηγάει το "μπαμ" με σούπερ σταρ της Γιουβέντους!

Πέρα μάλιστα από τα χρήματα προς τον Σάρι, οι Κυπελλούχοι Αγγλίας της φετινής σεζόν θα καλύψουν οικονομικά και την Νάπολι από τη στιγμή που υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσής του στα 8.000.000 ευρώ, με τους "μπλε" να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο... σκόντο και να δώσουν 4 με 5 εκατομμύρια ευρώ ώστε να ανάψουν το πράσινο φως οι Ναπολιτάνοι.

Πέρα πάντως από το γαϊτανάκι μεταξύ των δύο ομάδων, τις τελευταίες ώρες φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Σάρι να πηγαίνει για το "κόλπο γκρόσο" με το που αναλάβει την Τσέλσι, κάνοντας κίνηση για να αρπάξει από την Γιουβέντους τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Οι δύο τους είχαν εξαιρετική συνεργασία τη σεζόν 2015-16 που είχαν συνυπάρξει στο "Σαν Πάολο" και ο έμπειρος τεχνικός θέλει να τον ακολουθήσει ο "Πιπίτα" στο Λονδίνο με την "Tuttosport" να υποστηρίζει μέσα από το πρωτοσέλιδό της πως η Γιουβέντους δεν θα είναι αρνητική σε περίπτωση που ανοίξει έτσι ο δρόμος για την επιστροφή του Μοράτα στο Τορίνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK