Η νέα εμφάνιση που "δένει" τον Αζάρ στην Τσέλσι

Ο Εντέν Αζάρ έχει παρουσιαστεί πολλές φορές ως μεταγραφικός στόχος μεγάλων συλλόγων, με τελευταία περίπτωση το "πρέσινγκ" της Ρεάλ για την απόκτησή του. Με ποιον τρόπο η παρουσίαση της νέας φανέλας της Τσέλσι έριξε στο κενό το παραπάνω ενδεχόμενο; (PHOTO)

Η νέα εμφάνιση που "δένει" τον Αζάρ στην Τσέλσι
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Το όνομα του Εντέν Αζάρ έχει παίξει κατά καιρούς στα ρεπορτάζ κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεν αποτελεί, άλλωστε μυστικό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κινηθεί τουλάχιστον τρεις φορές για την απόκτηση του, με τον ίδιο να δηλώνει πιστός στην Τσέλσι.

Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο και η περίπτωση της Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει τον 27χρονο άσο στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας, ως τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ. Σε περίπτωση, βέβαια που ο δεύτερος αποχωρήσει.

Οι "μπλε" του Λονδίνου έδωσαν στο φως της δημοσιότητας τις εμφανίσεις της σεζόν 2018-2019, στις οποίες κεντρικό πρόσωπο είναι ο Βέλγος διεθνής, και το κόστος της θα ανέρχεται στις 90 λίρες. Η νέα φανέλα μπορεί να δίχασε τους οπαδούς της ομάδας, η παρουσία του Αζάρ, όμως τους ανακούφισε.

Γιατί; Επειδή το θεώρησαν ως σαφές μήνυμα τόσο από μεριάς διοίκησης, όσο και από πλευράς παίκτη ότι το μέλλον του θα εξακολουθήσει να είναι στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK