Η παραδοχή του Ντιέγκο Κόστα για τα κιλά του

Ο Ντιέγκο Κόστα παραδέχθηκε, μέσω συνέντευξης, πως κατά τη διάρκεια των διακοπών βγήκε εκτός προγράμματος διατροφής, με αποτέλεσμα να επιστρέψει... αγνώριστος.

Η παραδοχή του Ντιέγκο Κόστα για τα κιλά του

Η Τσέλσι πραγματοποιεί την εφετινή σεζόν πορεία... υποβιβασμού, καθώς βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με το πέρας 8 αγωνιστικών. Σημαντικό ρόλο στην πτωτική πορεία των "μπλε" παίζει η μέτρια απόδοση βασικών στελεχών. Μεταξύ αυτών είναι κι ο Ντιέγκο Κόστα που έχει σημειώσει μόλις 1 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ δείχνει ιδιαίτερα βαρύς στις κινήσεις του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη και παραδέχθηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα κιλά του, αφού κατά τη διάρκεια των διακοπών βγήκε εκτός προγράμματος διατροφής, με συνέπεια να επιστρέψει... αγνώριστος.

Η παραδοχή του Ντιέγκο Κόστα για τα κιλά του

"Τραυματίστηκα στο τέλος της περασμένης σεζόν και μετά πήγα διακοπές. Ίσως να βγήκα εκτός δίαιτας και όταν γύρισα στις προπονήσεις δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι. Ήμουν λίγο υπέρβαρος και αυτό επηρέασε το παιχνίδι μου", τόνισε αρχικά ο 27χρονος άσος και πρόσθεσε:

"Μπορείς να είσαι εγωιστής και να τα φορτώσεις όλα στον προπονητή αλλά δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Είμαι 100% υπεύθυνος και το ίδιο ισχύει για τα άλλα παιδιά. Θα πρέπει να κατηγορήσουμε τους παίκτες γιατί επιστρέψαμε από τις διακοπές με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Νομίζαμε πως η σεζόν θα πήγαινε όπως κύλησε η προηγούμενη. Όταν συνειδητοποιήσαμε την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε, ήμασταν ήδη σε δύσκολη θέση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να προπονούμαστε πολύ σκληρά, να δουλεύουμε πολύ σκληρά και να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στο σημείο που ήμασταν πέρυσι".

Η παραδοχή του Ντιέγκο Κόστα για τα κιλά του

Επιπλέον, ο Κόστα αποθέωσε τον Ζοζέ Μουρίνιο, λέγοντας: "Εάν ρωτήσετε εκατομμύρια παίκτες ποιον θέλουν για προπονητή τους, θα ερθουν με μία λίστα που θα περιλαμβάνει τρία ονόματα: τους Μουρίνιο, Γουαρδιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Μουρίνιο ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα την Τσέλσι. Ένας πετυχημένος προπονητής είναι αυτός που βρίσκεται πάντα μέσα στη μάχη του τίτλου και παίζει πάντα στο Champions League. Ο Μουρίνιο συναγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ενώ σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος ως παίκτης και να κατακτάς τίτλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK