Η Τσέλσι ιδρύει σύνδεσμο ομοφυλόφιλων!

Με ανακοίνωση στη σελίδα της, η Τσέλσι ενημέρωσε τον κόσμο για τη δημιουργία του πρώτου συνδέσμου ομοφυλόφιλων, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της ομοφοβίας.

Η Τσέλσι ιδρύει σύνδεσμο ομοφυλόφιλων!

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση στην προσπάθεια καταπολέμησης της ομοφοβίας στα γήπεδα της Μεγάλης Βρετανίας προχώρησε η Τσέλσι, η οποία ανακοίνωσε την ίδρυση του πρώτου συνδέσμου ομοφυλόφιλων οπαδών της.

Οι "μπλε" σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ομοφυλοφιλικής, λεσβιακής κοινότητας και κατόχου εισιτηρίου διαρκείας της Τσέλσι, Εντ Κόνελ, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σύσταση του συνδέσμου, προχωρούν τα σχέδια για την υλοποίηση της σκέψης τους.

 "Η Τσέλσι θα βοηθήσει στη δημιουργία αυτής της ομάδας και θα προσφέρει ό,τι χρειαστεί για την ανάπτυξή της. Ο σύλλογος είναι υπερήφανος για τη διαφορετικότητά του και στόχος είναι να εργαστεί υπέρ της κατάρριψης οποιονδήποτε στερεοτύπων. Δέχεται όλους ως μέλη της, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, σεξουαλική ταυτότητα και γένος", τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Τσέλσι.

Από την πλευρά του, ο Εντ Κόνελ επεσήμανε: "Είμαι πραγματικά υπερήφανος. Παλεύουμε για την καταπολέμηση της ομοφοβίας στο ποδόσφαιρο τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Ως κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της Τσέλσι χαίρομαι για την ενέργεια της ομάδας. Θα δουλέψουμε μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας. Όλοι οι γκέι, οι λεσβίες, οι τρανσέξουαλ είναι ευπρόσδεκτοι".

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ