"Καρφιά" Ετό για Μουρίνιο: "Είσαι ανόητος"

Τον Ζοζέ Μουρίνιο φωτογράφισε ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, έκανε λόγο για έναν... ανόητο που τον αποκάλεσε γέρο. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Καμερουνέζου.

"Καρφιά" Ετό για Μουρίνιο: "Είσαι ανόητος"

Έμμεση επίθεση στον Ζοζέ Μουρίνιο και στα σχόλια που είχε κάνει ο Πορτογάλος για την ηλικία του εξαπέλυσε ο Σαμουέλ Ετό σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Καμερουνέζος δεν ανέφερε το όνομα του "Special One", ωστόσο έκανε λόγο για έναν... ανόητο που τον αποκάλεσε γέρο.

Συγκεκριμένα είπε στους δημοσιογράφους: "Ευχαριστώ που με ενημερώνετε πως θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ. Σήμερα είμαι 33 χρονών. Και δεν πρέπει να το πιστεύετε αυτό επειδή ένας ανόητος με αποκάλεσε γέρο. Θα συνεχίζω να παίζω γιατί σωματικά και πνευματικά αισθάνομαι υπέροχα. Θα πάω σε αυτό και στο επόμενο θα είμαι 37. Κάποιοι πήγε και στα 42 του. Άρα μπορώ να παίξω σε ακόμη δύο Μουντιάλ".

Όσον αφορά το μέλλον του είπε: "Και πρέπει να έχετε καταλάβει ότι αυτός ο γέρος ήταν καλύτερος από αρκετούς νέους. Μερικοί πιστεύουν ότι θα αποσυρθώ στις ΗΠΑ ή στη Μέση Ανατολή και επειδή ξαναθυμήθηκα τη χαρά του Champions League, θα συνεχίσω να παίζω στο Champions League. Που; Δεν θα σας πω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK