Κλείνει στην Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα

Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Κόστα, όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης που έκλεισε λίγο μετά από τα ημιτελικά του Champions League.

Κλείνει στην Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους "μπλε" και απέμενε μόνο η συμφωνία με τους "ροχιμπλάνκος". Στο συμβόλαιό του φέρεται να υπάρχει ρήτρα 36.000.000 ευρώ, ωστόσο η ιστοσελίδα " Goal" κάνει λόγο για μεταγραφικό κόστος ύψους 43.000.000 ευρώ.

Ο 25χρονος γεννημένος στη Βραζιλία φορ, που φέτος έχει σκοράρει 36 φορές σε 49 παιχνίδια και οδηγεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας και του Champions League, θα τριπλασιάσει τον μισθό του και θα εισπράττει περίπου 9.500.000 ετησίως για 5 χρόνια συμβολαίου.

Σύμφωνα με την " Sun", η οποία μεταφέρει πληροφορίες από πηγή εντός της Τσέλσι, η συμφωνία επετεύχθη εντός 24 ωρών μετά από τον επαναληπτικό ημιτελικό Champions League στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όπου ο Κόστα θριάμβευσε κατά της... μέλλουσας ομάδας του.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει άσχημες εξελίξεις για τους "ροχιμπλάνκος", που μετά από τους Ντιέγκο Φορλάν, Σέρχιο Αγκουέρο και Ρανταμέλ Φαλκάο, καλούνται να αντικαταστήσουν ακόμα έναν κορυφαίο επιθετικό που αναγκάστηκαν να πουλήσουν λόγω δυσπραγίας.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 21: Filipe Luis of Atletico de Madrid controls the ball during the La Liga match between Club Atletico de Madrid and Levante UD at Vicente Calderon Stadium on December 21, 2013 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
MADRID, SPAIN - DECEMBER 21: Filipe Luis of Atletico de Madrid controls the ball during the La Liga match between Club Atletico de Madrid and Levante UD at Vicente Calderon Stadium on December 21, 2013 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images) GETTY IMAGES

Ακολουθεί ο Λουίς

Το ίδιο δρομολόγιο, πάντως, πιθανόν να πραγματοποιήσει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής των "ροχιμπλάνκος". Σύμφωνα με την " Telegraph", η Τσέλσι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του Φιλίπε Λουίς, ως αντικαταστάτη του Άσλεϊ Κόουλ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η συμφωνία θα κλείσει στα 20.000.000 ευρώ και ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αποτελεί επιβεβαίωση ότι ο 18χρονος Λουκ Σο της Σαουθάμπτον, στόχος κι αυτός της Τσέλσι, θα καταλήξει εν τέλει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που σκοπεύει να κάνει πρόταση περίπου 35.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 (VIDEO)

Οικονομική υποχώρηση της Premier League, τεράστιο το χρέος της Τσέλσι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK