Κόντε vs... όλων για τον αντί-Κόστα!

Ο Αντόνιο Κόντε πρέπει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια για να αποκτήσει τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαγιάνγκ. Η Μίλαν που έχει... τρελαθεί και ψάχνει να πάρει ό,τι καλύτερο κινείται στην αγορά, το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον Ιταλό προπονητή.

Chelsea team manager Antonio Conte, left, gestures as Arsenal team manager Arsene Wenger watches during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea team manager Antonio Conte, left, gestures as Arsenal team manager Arsene Wenger watches during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Αγγλικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι η Τσέλσι έχει πάρει την τελική απόφαση και θα στρέψει όλη της την προσοχή για την απόκτηση του επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά ελέω της φυγής του Ντιέγκο Κόστα. Τον Ισπανό φορ δεν τον ήθελε ο Κόντε...

Ποιος όμως είναι ο εκλεκτός του Ιταλού προπονητή; Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαγιάνγκ είναι ο στράικερ των 40 γκολ, την περσινή σεζόν, που θέλει ο Κόντε και οι οπαδοί της Τσέλσι.

Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ο Μπακαγιόκο από τους Λονδρέζουν, οι φαν των πρωταθλητών Αγγλίας... γκρέμισαν το διαδίκτυο ζητώντας από τη διοίκηση να ανακοινώσει και τον Γαμπονέζο επιθετικό, άμεσα κιόλας.

Η Τσέλσι για να πάρει τον ταχύτατο φορ πρέπει να προσπεράσει πολλά εμπόδια...

Πρώτον πρέπει να πείσει με γέρο "πακέτο" την Ντόρτμουντ να τον δώσει και έπειτα να κοντραριστεί με την... τρελαμένη Μίλαν. Η ιταλικά ομάδα πραγματοποιεί ντεμαράζ μεταγραφών και θέλει και τον Ομπαγιάνγκ. Η Τσέλσι πάντως, που δεν κατάφερε να πάρει τον Μοράτα και έχασε και τον Λουκάκου οφείλει να κάνει ένα μεγάλο "μπαμ" στην αιχμή του δόρατος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK