Ξέσπασμα Μουρίνιο: "Ευτυχώς που δεν μου έβαλαν και ηλεκτρονικό βραχιόλι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέσπασε με αφορμή την τιμωρία του από την FA για τις δηλώσεις του περί διαιτησίας, πετώντας παράλληλα τα... καρφιά του για τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ξέσπασμα Μουρίνιο: "Ευτυχώς που δεν μου έβαλαν και ηλεκτρονικό βραχιόλι"

Οι δηλώσεις για τη διαιτησία μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Σαουθάμπτον στοίχισαν ακριβά στον Ζοσέ Μουρίνιο, οποίος τιμωρήθηκε από την FA με πρόστιμο της τάξης των 70.000 ευρώ και αποκλεισμό μιας αγωνιστικής.

Ένα 24ωρο μετά την τιμωρία ήρθε και η αντίδραση του Πορτογάλου, ο οποίος έκανε λόγο για "ντροπή" τονίζοντας: "Ευτυχώς που δεν μου έβαλαν και ηλεκτρονικό βραχιόλι. Δεν είναι μακριά αυτό. Επίσης πιστεύω πως οι 70.000 ευρώ στον κόσμο που ζούμε σήμερα είναι πραγματικά ντροπή".

Ο τεχνικός των "μπλε" δεν παρέλειψε να πετάξει για μια ακόμη φορά τα... καρφιά του για τον Αρσέν Βενγκέρ, αναφερόμενος στο γεγονός πως ο Αλσατός είχε αποκαλέσει αδύναμο και αφελή τον διαιτητή της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Άρσεναλ τον περασμένο μήνα, χωρίς όμως να τιμωρηθεί.

"Η διαφορά ανάμεσα στις λέξεις φοβισμένος, αδύναμος και αφελής είναι πρόστιμο και αποκλεισμός", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Special One".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσουχτερό πρόστιμο και μία αγωνιστική στον Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK