Μια περιουσία θα στοιχίσει στην Τσέλσι η απομάκρυνση Μουρίνιο

Πλουσιότερος κατά 50 εκατομμύρια ευρώ θα γίνει ο Ζοζέ Μουρίνιο σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι το προσεχές διάστημα.

Μια περιουσία θα στοιχίσει στην Τσέλσι η απομάκρυνση Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι ένας απλός προπονητής για την Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με μία από τις καλύτερες περιόδους στην ιστορία της ομάδας.

Αυτό το γνωρίζει καλά το αφεντικό της ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει έναν ακόμη καλό λόγο να μην απολύσει τον "Special One". Σε περίπτωση που ο Μουρίνιο αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των "μπλε", θα κοστίσει στον σύλλογο περίπου 51 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό είναι μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς πως στο παρελθόν παρόμοιες απομακρύνσεις είχαν κοστίσει λιγότερο στον ισχυρό άνδρα της Τσέλσι. Φελίπε Σκολάρι και Αντρέ Βίλας Μπόας στοίχισαν 16 εκατομμύρια ευρώ και ο Κάρλο Αντσελότι 6.

Διαβάστε ακόμη:

Φάκελος Μουρίνιο-Τσέλσι: Η τρίτη σεζόν είναι θανάσιμη

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ