Μουρίνιο: "Δεν ήταν επιλογή μου ο Τζιλομποτζί"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι δεν είχε ζητήσει ποτέ τον Παπί Τζιλομποτζί, που αποκτήθηκε από την Τσέλσι για το κέντρο της άμυνας.

Μουρίνιο: "Δεν ήταν επιλογή μου ο Τζιλομποτζί"

Η μεταγραφή του Παπί Τζιλομποτζί στην Τσέλσι ξένισε αρκετό κόσμο, αφού ο άσημος κεντρικός αμυντικός της Ναντ δεν φάνταζε ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να συμμαζέψει την άμυνα των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιχείρησε να... δικαιολογήσει την αγορά του 26χρονου Σενεγαλέζου έναντι 3.500.000 ευρώ, την ώρα που οι "μπλε" προσπαθούσαν διακαώς να αποκτήσουν τον Τζον Στόουνς της Έβερτον, αλλά πιθανώς να τα έκανε χειρότερα.

"Ο Τζιλομποτζί δεν ήταν δική μου επιλογή", εξήγησε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από την αναμέτρηση με τα "ζαχαρωτά" στο "Γκούντισον Παρκ", για να συνεχίσει: "Ήταν η επιλογή κάποιου που εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι το ίδιο πράγμα. Το άτομο που μου είπε ότι ο Τζιλομποτζί μπορεί να γίνει ένας φανταστικός παίκτης ομάδας είναι το ίδιο που μου είχε πει αντίστοιχα πράγματα για τον Ζουμά".

"Δεν είναι στη λίστα του Champions League επειδή αν ήταν μέσα, θα ήταν εκτός κάποιος εκ των Κένεντι και Μπερτράντ Τραορέ. Αν δεν είναι αυτοί θα ρωτήσετε το γιατί. Το Champions League είναι καλό για την πρόοδό τους".

"Θα είμαστε πολύ άτυχοι εάν σε έξι ματς στη φάση των ομίλων χρειαστούμε στην ομάδα τον Τζιλομποτζί. Είναι διαφορετικό πράγμα οι σύντομες διοργανώσεις και διαφορετικό η εγχώρια σεζόν".

Μουρίνιο: "Δεν ήταν επιλογή μου ο Τζιλομποτζί"
Τζιλομποτζί-Τσέλσι

Όσο για το χειρότερο ξεκίνημα πρωταθλήτριας Αγγλίας από το 1996 (μόλις 4 βαθμοί σε ισάριθμους αγώνες), ο 52χρονος προπονητής σχολίασε: "Δεν είμαι χαρούμενος για το ξεκίνημα και είμαι χαρούμενος που δεν είμαι χαρούμενος. Τη στιγμή που θα χαίρομαι που θα χάνω αγώνες θα έχω αλλάξει πολύ και εγώ δεν θέλω να αλλάξω".

"Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω τον σύλλογο και ο σύλλογος δεν θέλει να φύγω. Ο σύλλογος δεν πρόκειται να με απολύσει. Ένα πρόβλημα έχουμε και αυτό είναι πως δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που περιμένουμε να πάρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK