Μουρίνιο: "Δεν κρατώ κακία στον Αζάρ"

Παρά τα όσα δήλωσε ο Αζάρ, για τις επιλογές του Μουρίνιο στο ματς με την Ατλέτικο, ο Πορτογάλος δείχνει να τον υπολογίζει και για την νέα χρονιά, κόβοντας την όρεξη στους επίδοξους μνηστήρες του Βέλγου. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Μουρίνιο: "Δεν κρατώ κακία στον Αζάρ"

Την όρεξη έκοψε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε όποια ομάδα σκεφτόταν αν κινηθεί για τον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, ειδικά μετά κι από την "επίθεση" που έκανε ο Βέλγος στον προπονητή του, για την τακτική που ακολούθησε στο ματς με την Ατλέτικο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους, έδειξε να προσπερνά τις προ ημερών επικριτικές δηλώσεις του παίκτη του και να τον θεωρεί βασικό κομμάτι της ομάδας.

"Ο Εντέν είχε μια καλή σεζόν και έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το πρώτο ματς της χρονιάς. Μπορεί να έκανε ένα κακό παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο η συνολική παρουσία του φέτος ήταν πολύ καλή. Κάνει λάθη πολλές φορές, αλλά το καταλαβαίνει μετά. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που αγωνίστηκε σε ημιτελικά Champions League", σχολίασε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Αν κάνει λάθη; Φυσικά και κάνει, αλλά το θέμα είναι ότι σιγά σιγά βελτιώνεται. Είναι καλό παιδί ο Εντέν και έχει δείξει σημάδια βελτίωσης".

Ο Πορτογάλος φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσους τον κριτικάρουν για το αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του: "Είχαμε κάποια ματς στη σεζόν που παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αλλά από ένα σημείο και μετά έπρεπε να μειώσουμε το ρίσκο που παίρναμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο στρατηγικής για να έρθουν τα αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα της Premier League είναι τόσο επικίνδυνο που δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Οι διαφορές των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα με τις υπόλοιπες, είναι ελάχιστες. Φυσικά δεν το λέω αυτό για να θεωρηθεί επιτυχία το ότι θα τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα".

Βέβαια το πείραγμα των Άγγλων στον Μουρίνιο, παραμένει αμείωτο με το εξώφυλλο της "Mirror" να απεικονίζει τον Πορτογάλο έτοιμο να βάλει τα κλάματα, λέγοντας πως "η ομάδα του παίζει βαρετό ποδόσφαιρο":

Μουρίνιο: "Δεν κρατώ κακία στον Αζάρ"

Διαβάστε ακόμη:

Μουρίνιο: "Ποτέ δεν είπα ότι χρειάζομαι επιθετικό"

Ο Μουρίνιο διαψεύδει τον εαυτό του ξανά και ξανά

Απίστευτο τρολάρισμα: Ο Μαρσέλο "μιλά" για το πούλμαν του Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK