Μουρίνιο: "Δεν θα υποβιβαστούμε"

Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα από την Μπόρνμουθ και πλέον στην κουβέντα μπήκε και το ενδεχόμενο υποβιβασμού.

Μουρίνιο: "Δεν θα υποβιβαστούμε"

O Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ήταν κατηγορηματικός για την πιθανότητα να παλέψει η Τσέλσι για την παραμονή της:

"Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Τσέλσι να παλέψει για την παραμονή. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Είναι πως ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε:
"Πριν από το παιχνίδι ήταν ρεαλιστικό να σκεφτόμαστε πως η ποιότητά μας θα μας έβγαζε από τη θέση που βρισκόμαστε, ίσως όμως τώρα χρειαστεί να σκεφτούμε για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

Εάν οι παίκτες μας δεν είναι σε θέση να δίνουν το μάξιμουμε κάθε ημέρα, αυτό είναι πρόβλημα. Νομίζεις ότι υπάρχει πρόοδος, ίσως όμως πρόκειται για εκλάμψεις.

Στο συγκεκριμένο ωστόσο ματς δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ο αντίπαλός μας -σε ένα χρονικό σημείο που σκεφτόταν μόνο την άμυνα- κατάφερε να βάλει ένα γκολ όπου υπήρχε ξεκάθαρο λάθος από τον διαιτητή (σ.σ. ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ).

Πιστεύω επίσης ότι υπήρχε καθαρό χέρι και έπρεπε να κερδίσουμε πέναλτι όταν το ματς ήταν στο 0-0. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί, στο δεύτερο δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις με αρκετές σέντρες από τα δεξιά με τον Ιβάνοβιτς.

Εκείνοι έπαιξαν έξυπνα αν και κάποιοι μπορούν να πουν ότι δεν τήρησαν το fair play. Ροκάνιζαν το χρόνο, καλούσαν για ιατρική βοήθεια και έπιναν νερό θυμίζοντας τα τάιμ-άουτ στο μπάσκετ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK