Μουρίνιο: "Ευχαρίστως να βοηθήσω τον Φαλκάο να ξαναβρεί τον εαυτό του"

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Τσέλσι και ο Ζοζέ Μουρίνιο με δηλώσεις του, "άνοιξε" το δρόμο για τον ερχομό του Κολομβιανού στην ομάδα του Λονδίνου.

Μουρίνιο: "Ευχαρίστως να βοηθήσω τον Φαλκάο να ξαναβρεί τον εαυτό του"

Η Τσέλσι δρομολογεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ενόψει της επόμενη σεζόν, με την απόκτηση ενός επιθετικού να είναι δεδομένη στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα, με τον Πορτογάλο προπονητή να δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει τον Κολομβιανό να επιστρέψει στα υψηλά επίπεδα απόδοσης του: "Αν μπορώ να βοηθήσω τον Φαλκάο να φθάσει ξανά το επίπεδο του, τότε θα το κάνω".

Παράλληλα, επισήμανε την αγωνιστική αξία του 29χρόνου, παρά το κάκιστο πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Με πληγώνει που οι άνθρωποι στην Αγγλία νομίζουν ότι ο αληθινός Φαλκάο είναι αυτός που είδαμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ