Μουρίνιο: "Ο Ντρογκμπά ανήκει στην Τσέλσι"

Ο Μουρίνιο όχι απλά είναι θετικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά, αλλά το θεωρεί και απαραίτητο, καθώς όπως λέει, ο Ιβοριανός ανήκει στην Τσέλσι.

Μουρίνιο: "Ο Ντρογκμπά ανήκει στην Τσέλσι"

Την επιστροφή -και μάλιστα άμεσα- του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι ζητάει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι μεγάλος του θαυμαστής. Άλλωστε, εκείνος τον είχε πάρει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και τον βοήθησε να γίνει αυτός που είναι σήμερα.

Εκτός από το γεγονός ότι εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες του και ξέρει τι μπορεί να δώσει στην ομάδα, πιστεύει ότι θα κάνει καλό και στα αποδυτήρια της, κρατώντας τις ισορροπίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

"Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και τίτλους και ο Ντιντιέ(Ντρογκμπά) είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη και εξακολουθεί να είναι πολύ προσαρμοσμένος στις συνθήκες της Premier League.

Κινούμαστε την περίπτωση του με μη συναισθηματικούς τρόπους. Αν γυρίσει πίσω, δεν είναι επειδή είναι ο Ντρογκμπά ή επειδή έχει σκοράρει τα πιο σημαντικά γκολ στην ιστορία της Τσέλσι ή επειδή, όπως έχω διαβάσει κάπου, χρειάζομαι έναν βοηθό. Όχι.

Αν γυρίσει πίσω - η απόφαση πρέπει να γίνει σύντομα, πάντως, γιατί θέλω να κλείσουν τα αποδυτήρια - είναι επειδή ως παίκτης την δυνατότητα να κάνει την ομάδα πιο δυνατή. Θεωρούμε ότι Ντιντιέ «ανήκει» σε εμάς. Έρχεται πίσω ως παίκτης για ένα ή δύο χρόνια; Ας δούμε τι πρόκειται να συμβεί."

News 24/7

24MEDIA NETWORK