Μουρίνιο: "Ποτέ δεν είπα ότι χρειάζομαι επιθετικό"

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη τύπου, την επομένη του αποκλεισμού της ομάδας του από τη συνέχεια του Champions League. Διαβάστε τι είπε ο Πορτογάλος σχετικά με την επόμενη μέρα, τις μεταγραφές, αλλά και τον Αζάρ που του επιτέθηκε.

Μουρίνιο: "Ποτέ δεν είπα ότι χρειάζομαι επιθετικό"
PHOTOGRAPH: GONZALO ARROYO MOREN

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πορτογάλος λίγο μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι από την Ατλέτικο, από τη συνέχεια του Champions League, σχολίασε τόσο την επόμενη μέρα της ομάδας του, καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι, όσον αφορά τους μεταγραφικούς του στόχους. Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είχε δηλώσει προηγουμένως ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος είχε κριτικάρει τις προπονητικές του επιλογές.

Όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους: "Η μεταγραφική περίοδος όπως γνωρίζεται είναι κλειστή προς το παρόν. Ανοίγει το καλοκαίρι, οπότε μέχρι τότε είμαστε ήρεμοι. Δεν είμαστε σύλλογος που πουλάει και αγοράζει, θα κάνουμε μία-δύο καλές προσθήκες. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι χρειάζομαι επιθετικούς. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι αρκετά καλός, αλλά ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο".

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα του Κουρτουά, ο Πορτογάλος σχολίασε: "Προτιμώ να τον αποκαλώ τερματοφύλακα της Ατλέτικο και όχι δικό μας".

Φυσικά τα όσα είπε ο Αζάρ μετά τη λήξη του αγώνα για το στυλ παιχνιδιού της Τσέλσι, δεν έμειναν ασχολίαστα: "Πρώτα απ' όλα τα λόγια του έχουν αλλοιωθεί, το περιεχόμενο της συνέντευξης δεν ήταν έτσι όπως το αναπαρήγαγαν τα μέσα. Τέλος πάντων, απλά το θέμα είναι πως ο Εντέν δεν είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που να αμύνεται συνεχώς, αλλά αυτή είναι μια θυσία που πολλές φορές πρέπει να γίνεται για χάρη της ομάδας".

Τέλος, όσον αφορά το πως νιώθει μετά από μια τέτοια ήττα και πως σκέφτεται την επόμενη μέρα, απάντησε: "Σίγουρα δεν μπορώ να πω πως είμαι ευτυχισμένος. Το μόνο που σκέφτομαι πλέον είναι τα παιχνίδια που μένουν για το τέλος της σεζόν. Μετά άλλοι ποδοσφαιριστές θα πάνε στις εθνικές τους ομάδες λόγω Μουντιάλ, άλλοι θα πάνε διακοπές, αλλά εγώ θα σχεδιάζω την επόμενη μέρα του συλλόγου. Αυτό θα κάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK