Μουρίνιο: "Προσωρινή η απόφασή μου για Καρνέιρο"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα με την αποπομπή της Έβα Καρνέιρο, τονίζοντας πως έχει εξαιρετική σχέση με όλο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Παράλληλα, άφησε "ανοιχτό" ενδεχόμενο να επιστρέψει η Αγγλίδα γιατρός στον πάγκο στα προσεχή παιχνίδια.

Μουρίνιο: "Προσωρινή η απόφασή μου για Καρνέιρο"

Ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ της Έβα Καρνέιρο και του Ζοζέ Μουρίνιο είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση των "μπλε" με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά, όπως είναι λογικό, η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει στο ζήτημα που έχει προκύψει με την καθαίρεση της Αγγλίδας γιατρού.

"Δεν θέλω να αποφύγω την ερώτηση. Δέχομαι να απαντήσω. Πρώτα απ' όλα θέλω να πω πως έχω ένα εξαιρετικό ιατρικό επιτελείο, με έναν κορυφαίο γιατρό, τον Πάκο Μπιόσκα και ακόμα μία ντουζίνα επαγγελματίες, με τους οποίους έχω πολύ καλή σχέση και τους έχω επαινέσει αρκετές φορές. Δεν το ξεχνούν. Ούτε εγώ το ξεχνώ. Έχουμε διαφωνίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά είναι υγιές γιατί μέσω αυτών γινόμαστε καλύτεροι. Δουλεύουμε μαζί".

Όσον αφορά για την απόφασή του να καθαιρέσει την Έβα Καρνέιρο και να μην της επιτρέψει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, ανέφερε: "Για κάποιους ανθρώπους είναι σημαντικό να βρίσκονται στον πάγκο. Για κάποιους άλλους όχι. Είναι η απόφασή μου. Έχω εφτά βοηθούς. Μόνο τέσσερις εξ αυτών μπορούν να βρίσκονται στον πάγκο. Ο κύριος Φιρν και η κυρία Καρνέιρο δεν θα βρίσκονται στον πάγκο την Κυριακή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ισχύσει το ίδιο και για το υπόλοιπο της σεζόν. Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο εδώ είμαι, αν θέλετε να συζητήσουμε για άλλα πράγματα, τότε όχι".

Σε ερώτηση αν μετάνιωσε για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Καρνέιρο στο ματς με την Σουόνσι: "Το παιχνίδι δημιουργεί συναισθήματα σε όλους μας. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Ο αγώνας είναι αγώνας. Κι όλα στον αγώνα μπορούν να είναι διαφορετικά".

Τέλος, για τη σχέση του με το ιατρικό επιτελείο και αν επηρεάστηκε η ομάδα: "Στη συνάντηση που είχα χθες με το ιατρικό επιτελείο έλαβα κατάλαβα πως διατηρούμε τις ίδιες καλές σχέσεις. Αν κάποιος θεωρεί πως μία διαφωνία μεταξύ των δύο μελών του ιατρικού επιτελείου και του προπονητή μπορεί να επηρεάσει όλη την εβδομάδα, τότε δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο ούτε από προετοιμασίες".

Διαβάστε ακόμα:

Οι πραγματικές αιτίες πίσω από την καθαίρεση Καρνέιρο από Μουρίνιο

O Μουρίνιο καθαίρεσε την Καρνέιρο

Επίθεση Μουρίνιο στην Έβα Καρνέιρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK