Μουρίνιο: "Θέλω τον Φάμπρεγας στην Τσέλσι"

Το ενδιαφέρον του για τον Σεσκ Φάμπρεγας της Μπαρτσελόνα, έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος.

Μουρίνιο: "Θέλω τον Φάμπρεγας στην Τσέλσι"

Μετά τις αποκαλύψεις του Πικέ στην προπόνηση της Ισπανίας, για συμφωνία της Τσέλσι με τον συμπαίκτη του, Φάμπρεγας, ήταν η σειρά του Ζοζέ Μουρίνιο να απαντήσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον μέσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον καταλανικό σύλλογο. Σύμφωνα με τον Special One, χειρίζεται ο ίδιος την υπόθεση του Ισπανού και θέλει να κλείσει τη μεταγραφή, αμέσως μετά τη λήξη του Μουντιάλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Με ενδιαφέρει η περίπτωση του Φάμπρεγας. Φαίνεται πως θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να έρθει στην Αγγλία. Προτιμάει να ζει και να παίζει στην Αγγλία.

Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει σήμερα, αύριο ή πριν το Μουντιάλ.".

Μουρίνιο: "Θέλω τον Φάμπρεγας στην Τσέλσι"

Ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται με την εθνική Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως βέβαια επιθυμούσε να γνωρίζει τι θα γίνει με το μέλλον του πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Τον Ισπανό θα τον ενδιέφερε αρκετά η προοπτική να επιστρέψει στην Αγγλία, ενώ θα μπορούσε να επωμιστεί και τον τίτλο του ηγέτη του κέντρου στην Τσέλσι, ειδικά μετά την αποχώρηση του αρχηγού, Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο συμπαίκτης του στην Ισπανία και παίκτης της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες, φαίνεται να δήλωσε πως: "Είναι ο παίκτης που λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα. Γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα και μπορεί να προσφέρει πολλά".

Η Τσέλσι, θα έχει απ' ότι φαίνεται ως κύριο αντίπαλο την Άρσεναλ στη διεκδίκησή του, καθώς και ο Αρσέν Βενγκέρ επιθυμεί τον παίκτη στους "κανονιέρηδες".

Διαβάστε ακόμη:

Αποκαλύψεις Πικέ για Φάμπρεγας σε ανοιχτό μικρόφωνο

Ετοιμάζεται να... αρπάξει τον Φάμπρεγας

News 24/7

24MEDIA NETWORK