Νέα επίθεση Μουρίνιο σε Κασίγιας

Ακόμη και τώρα που είναι στην Τσέλσι, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ξεχνάει την κόντρα που είχε με τον Ίκερ Κασίγιας όσο βρίσκονταν στην Ρεάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα δεν δίστασε να ρίξει λάδι στη φωτιά με ένα σχόλιό του για τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Νέα επίθεση Μουρίνιο σε Κασίγιας

Μόνο αρμονική δεν ήταν η σχέση του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Ίκερ Κασίγιας στα τρία χρόνια που συνυπήρξαν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμη και τώρα όμως που βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλο, η κόντρα τους παραμένει.

Απόδειξη οι πρόσφατες δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος χαρακτήρισε ως παράλογο το μισθό που προσφέρει η Πόρτο στον Κασίγιας (2.500.000 οι ετήσιες απολαβές του):

"Η Πόρτο δίνει ένα εκπληκτικό ποσό στον Κασίγιας αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα στη χώρα μου. Τα ποσά στο ποδόσφαιρο έχουν εκτοξευτεί. Η Πορτογαλία έχει κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά προβλήματα, υπάρχει κόσμος που υποφέρει πολύ, υπάρχουν μειώσεις σε μισθούς, απολύσεις, άτομα που μένουν άνεργα και ηλικιωμένοι που έχουν προβλήματα με τις συντάξεις τους.

Όμως το ποδόσφαιρο ξεφεύγει από αυτές τις καταστάσεις και η Πόρτο ξοδεύει 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιμπουλά και δίνει ένα απίστευτο ποσό στον Κασίγιας ενώ η Σπόρτινγκ πληρώνει εκατομμύρια για προπονητές και παίκτες", τόνισε εξοργισμένος ο Μουρίνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK