Νέα επίθεση Μουρίνιο σε Βενγκέρ: "Δεν πετυχαίνει τίποτα και παραμένει βασιλιάς"

Η... αγάπη του Ζοζέ Μουρίνιο για τον Αρσέν Βενγκέρ είναι γνωστή. Ο "Special One" δεν έχασε την ευκαιρία να τα... χώσει για μια ακόμη φορά στον Αλσατό τεχνικό στη συνέντευξη Τύπου της Τσέλσι ενόψει της αναμέτρησης με την Νιούκαστλ. "Κλαίει το πρωί, κλαίει και το απόγευμα", δήλωσε μεταξύ άλλων".

Νέα επίθεση Μουρίνιο σε Βενγκέρ: "Δεν πετυχαίνει τίποτα και παραμένει βασιλιάς"

Η χειραψία του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ μετά τη λήξη του αγώνα της Τσέλσι με την Άρσεναλ θεωρήθηκε ως το τέλος της κόντρας των δύο ανδρών.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού στη συνέντευξη Τύπου των "μπλε" ενόψει της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ, ο "Special One" καταφέρθηκε ξανά κατά του Αλσατού τεχνικού, χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια.

"Σε αυτήν τη χώρα μόνο ένας μάνατζερ δεν βρίσκεται υπό πίεση. O Στιβ ΜακΚλάρεν βρίσκεται υπό πίεση, εγώ βρίσκομαι υπό πίεση, το ίδιο και οι Ρότζερς και Πελεγκρίνι. Δεν μπορούμε να χάνουμε παιχνίδια, δεν μπορούμε να είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών, πρέπει να φτάσουμε τους στόχους μας.

Τους συμπονώ και το ίδιο και εκείνοι επειδή είναι ένα δύσκολο επάγγελμα. Υπάρχει όμως ένας (σ.σ προπονητής) που για κάποιο λόγο είναι έξω από αυτή τη λίστα. Καλό γι'αυτόν", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του προπονητή της Τσέλσι.

Ερωτηθείς για το όνομα του προπονητή αυτού απάντησε: "Ξέρετε. Μιλάει για τους προπονητές πριν από το παιχνίδι, μετά το παιχνίδι, μπορεί να κλαίει το πρωί, κλαίει το απόγευμα και τίποτα δεν γίνεται. Μπορεί να μην πετυχαίνει ποτέ τίποτα κι όμως να κρατά τη δουλειά του και να παραμένει ο βασιλιάς. Απίστευτο προνόμιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK