Ο Φάμπρεγας στην Τσέλσι

Ανήμερα της έναρξης του Μουντιάλ η Τσέλσι φρόντισε να κλέψει τις εντυπώσεις και ν' ανακοινώσει την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας από την Μπαρτσελόνα.

Ο Φάμπρεγας στην Τσέλσι

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στο Λονδίνο, αλλά για χάρη της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο και όχι της Άρσεναλ, από την οποία είχε φύγει το καλοκαίρι του 2011. Υπέγραψε μάλιστα συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, δείγμα της εμπιστοσύνης που σκοπεύουν να δείξουν οι "μπλε" στο πρόσωπό του. Από τη Βραζιλία μάλιστα που βρίσκεται με την εθνική Ισπανίας πρόβαρε τα μπλε και τη φανέλα με το Νο4.

" Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω άπαντες στην Μπαρτσελόνα, στην οποία πέρασα τρία υπέροχα χρόνια. Ήταν ο σύλλογος των παιδικών μου χρόνων και θα είμαι πάντα περήφανος που είχα την ευκαιρία να παίξω σε μια τέτοια σπουδαία ομάδα.

Νιώθω ότι έχω μια ανολοκλήρωτη δουλειά στην Αγγλία και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω. Σκέφτηκα όλες τις υπόλοιπες προσφορές πολύ προσεκτικά και πραγματικά πιστεύω ότι η Τσέλσι ήταν η καλύτερη επιλογή. Ανταποκρίνονται στις αγωνιστικές φιλοδοξίες μου που συνδυάζονται με την επιθυμία κατάκτησης τροπαίων. Διαθέτουν μια τρομερή ομάδα και έναν απίθανο προπονητή. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στο σύλλογο και ανυπομονώ ν' αρχίσω να παίζω", δήλωσε ο Φάμπρεγας.

Ο Φάμπρεγας έχει συνδέσει την καριέρα του με την Άρσεναλ, στην οποία αγωνίστηκε για μία οκταετία. Διετέλεσε μάλιστα αρχηγός των "κανονιέρηδων", με αποτέλεσμα η μεταγραφή του στην Τσέλσι να τον έχει ήδη μετατρέψει σε "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς της ομάδας του Αρσσέν Βενγκέρ.

Στην Μπαρτσελόνα δεν καθιερώθηκε και η επιστροφή του στην Αγγλία ήταν μονόδρομος. Ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, αλλά ο ίδιος επέλεξε την πρόταση της Τσέλσι.

Διαβάστε ακόμη:

Φάμπρεγας: Βούλωσέ το Μουρίνιο

Ετοιμάζεται να... αρπάξει τον Φάμπρεγας

Μουρίνιο: "Θέλω τον Φάμπρεγας στην Τσέλσι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK