Ο Κόντε έκανε τη γυναίκα του να βάλει τα κλάματα...

Βρε Αντόνιο, κάνουν τέτοιες γυναίκες να κλαίνει; Τουλάχιστον είχαν αξία τα δάκρυα της εντυπωσιακής μελαχρινής Ελιζαμπέτα Μουσκαρέλο.

Chelsea's manager Antonio Conte gestures from pitch side during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Chelsea, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Friday, May 12, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's manager Antonio Conte gestures from pitch side during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Chelsea, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Friday, May 12, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η κοινή πορεία τους ως ζευγάρι άρχισε πριν από 15 χρόνια, επισημοποιήθηκε σε εκκλησία τον Ιούνιο του 2013 και έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Ήταν ο άνθρωπος που τον στήριξε όσο κανείς άλλος στο διάστημα που κατηγορείτο για εμπλοκή σε σκάνδαλο στημένων αγώνων, αυτή που έμεινε στο πλευρό του και τον εμπιστεύτηκε σε κάθε απόφασή του μέχρι τώρα. Ακόμη κι αν δεν τον ακολούθησε στο Λονδίνο, παραμένοντας στην Ιταλία.

Η Ελιζαμπέτα Μουσκαρέλο είναι η γυναίκα πίσω από τον επιτυχημένο Αντόνιο Κόντε και δικαιολογημένα το βράδυ της Δευτέρας έμπηξε τα κλάματα ακούγοντας όλο το γήπεδο ν' αποθεώνει τον άντρα της ζωής της για το γεγονός πως οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του τίτλου!

Δάκρυα χαράς...

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK