Ο Κόντε τελείωσε τον Ντιέγκο Κόστα!

Τι κι αν πέτυχε 22 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ τη φετινή περίοδο; Ο Αντόνιο Κόντε τσακώθηκε με τον Ντιέγκο Κόστα και του ζήτησε να φύγει! "Θα με πουλήσουν στις... εκπτώσεις", δήλωσε ο παίκτης που άνοιξε την πόρτα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Chelsea's manager Antonio Conte shouts as Chelsea's John Terry prepares to comes on during the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Antonio Conte AP

Είναι αλήθεια πως οι δυο τους είχαν αρκετές κόντρες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο κοινός στόχος, ωστόσο, τους ανάγκασε να θάψουν το τσεκούρι του πολέμου και στο τέλος πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τώρα όμως η κόντρα... φούντωσε και ο Κόστα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την Τσέλσι!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μετά το φιλικό παιχνίδι της Ισπανίας με την Κολομβία, όπου αστειευόμενος μάλιστα, τόνισε πως οι "μπλε" μπορεί να τον πουλήσουν στις... εκπτώσεις!

"Είμαι παίκτης της Τσέλσι, όμως δεν με θέλουν. Ο Κόντε μου είπε μέσω μηνύματος πως δεν τα πήγα καλά και πως δεν με υπολογίζει για την ερχόμενη περίοδο.

Η σχέση μου με τον προπονητή ήταν κακή. Είναι ντροπή και ήδη απάντησα στον σύλλογο να αποφασίσει για το μέλλον μου. Πρέπει να βρω ομάδα τώρα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όταν δεν υπολογίζεσαι έχεις το άγχος να βρεις ομάδα. Ποιος ξέρει μπορεί να με πουλήσουν στις... εκπτώσεις. Θα ήθελα να γυρίσω στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά πρέπει να το σκεφτώ γιατί υπάρχει και το Μουντιάλ. Θέλω να παίζω. Το αντίθετο θα κάνει δύσκολη τη ζωή μου".

Το να επιστρέψει στην Ατλέτικο μοιάζει απίθανο, αφού ο ισπανικός σύλλογος έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών, οπότε κοιτάζει... αλλού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK