Ο Κουρτουά έκανε το γύρο του κόσμου σε ένα 48ωρο και ΟΛΟΙ τον ζηλεύουμε

Ο Τιμπό Κουρτουά έζησε μέσα από το γήπεδο τον θρίαμβο της Τσέλσι με 3-1 επί της Άρσεναλ και έπειτα ξεκίνησε για ένα Σαββατοκύριακο αναψυχής που λίγοι το έχουν κάνει (PHOTOS)!

Ο Κουρτουά έκανε το γύρο του κόσμου σε ένα 48ωρο και ΟΛΟΙ τον ζηλεύουμε

Το Σαββατοκύριακο των ονείρων του (και των ονείρων πολλών)! Ο Τιμπό Κουρτουά βοήθησε την Τσέλσι να κάνει νίκη τίτλου (3-1) επί της Άρσεναλ το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια φρόντισε να "τρελάνει" όσους τον ακολουθούν στα social media.

Ο Βέλγος γκολίπερ των "μπλε" έκανε 10.000 μίλια με το αεροπλάνο, ταξιδεύοντας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για να βρεθεί στο εγκαίρως στο "Madison Square Garden" της Νέας Υόρκης και να δει την κόντρα των Νικς με τους πρωταθλητές Καβαλίερς (ματς που οι γηπεδούχοι πήραν στην παράταση με 111-104) ενώ ακολούθως το πρόγραμμα είχε... Super Bowl.

Ο Κουρτουά έκανε το γύρο του κόσμου σε ένα 48ωρο και ΟΛΟΙ τον ζηλεύουμε

Ναι, το έκανε και αυτό: άφησε την Νέα Υόρκη και την ανατολική πλευρά των ΗΠΑ και ταξίδεψε σε χρόνο dt στο Τέξας, όπου βρέθηκε στις εξέδρες του "NRG Stadium" για τον πολυδιαφημισμένο τελικό του Super Bowl, που βρήκε τους Patriots να κατακτούν τον τίτλο με ανατροπή απέναντι στους Falcons.

Όπως αναφέρει μάλσιτα η αγγλική "Mirror", ο Κουρτουα ξόδεψε περίπου 18.000 λίρες για αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι, χρήματα που φυσικά δεν είναι τίποτα μπροστά στις εβδομαδιαίες απολαβές του που ανέρχονται σε 150.000 λίρες!

ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΟΥΑ

1. Λονδίνο: Τσέλσι - Άρσεναλ: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου: 12:30 ώρα Λονδίνου (14:30 ώρα Ελλάδας)

2. Νέα Υόρκη: New York Knicks - Cleveland Cavaliers: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου: 20:30 ώρα Νέας Υόρκης (03:30 ώρας Ελλάδας)

3. Χιούστον: New England Patriots - Atlanta Falcons: Κυριακή 5 Φεβρουαρίου: 17:30 ώρα Χιούστον (01:30 ώρα Ελλάδας)

Ready for the Super Bowl !! @nfluk

A photo posted by Thibaut Courtois (@thibautcourtois) on

#superbowl #sb51

A photo posted by Thibaut Courtois (@thibautcourtois) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK