Ο Κουρτουά "κάρφωσε" χωρίς οίκτο τον Κόντε μέσω... Αζάρ!

O Αντόνιο έκανε το... λάθος να αντικαταστήσει τον Αζάρ λίγο πριν η Τσέλσι δεχτεί το δεύτερο γκολ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Τιμπό Κουρτουά δεν του το συγχώρεσε!

Chelsea's manager Antonio Conte hugs Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. Chelsea won the match 3-0. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's manager Antonio Conte hugs Chelsea's goalkeeper Thibaut Courtois at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Middlesbrough at Stamford Bridge stadium in London, Monday, May 8, 2017. Chelsea won the match 3-0. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Δεν φτάνει στον Κόντε το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στο στόχαστρο της αμφισβήτησης και δίνει εξετάσεις σε κάθε ματς της Τσέλσι για να κρατήσει τη θέση του και να μην του κουνήσει μαντήλι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ήρθε και ο Τιμπό Κουρτουά να τον βγάλει στη... σέντρα.

Αιτία η επιλογή του να κάνει αλλαγή τον Εντέν Αζάρ στο 73ο λεπτό του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το σκορ στο 1-1, με τον Λίνγκαρντ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 για την ομάδα του Μουρίνιο με τέρμα του στο 75ο λεπτό και τον Βέλγο κίπερ να ξεσπάει κατά της "έμπνευσης" του προπονητή του.

Chelsea's Thibaut Courtois, left, Manchester United's Nemanja Matic, centre, and Chelsea's Victor Moses during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea's Thibaut Courtois, left, Manchester United's Nemanja Matic, centre, and Chelsea's Victor Moses during the English Premier League soccer match between Manchester United and Chelsea at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Εάν δεν κάνεις τα μικρά πράγματα καλά στα κορυφαία ματς, χάνεις, και αυτό συνέβη στο ματς με την Τσέλσι.

Δεν έχω εξήγηση για την αλλαγή του Αζάρ. Δεν περίμενα να τον κάνει αλλαγή, αν και είναι απόφαση του προπονητή.

Θα πρέπει να δώσει εκείνος εξήγηση, εγώ δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του. Παίκτες σαν τον Εντέν πρέπει να μένουν 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί να φέρει πάντα κάτι το έξτρα επιθετικά", δήλωσε ο Κουρτουά, σχολιάζοντας την ήττα της ομάδας του στο Μάντσεστερ που την άφησε εκτός 4άδας της Premier League 10 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK