Ο Τσίπρας, η παροιμία με το καραβάνι και ο... Ζοζέ Μουρίνιο!

Η παροιμία "τα σκυλιά αλυχτούν, το καραβάνι προχωρά" που ακούστηκε από πρωθυπουργικά χείλη και γράφτηκε σε πρωθυπουργικά τιτιβίσματα, οι διεκδικητές της και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε τι σχέση έχουν όλα αυτά.

Ο Τσίπρας, η παροιμία με το καραβάνι και ο... Ζοζέ Μουρίνιο!

"Φυσικά και το αξίζαμε. Όσοι λενε πως δεν το αξίζουμε είναι αυτοί που λέμε στην πατρίδα μου σκυλιά που γαβγίζουν ενώ το καραβάνι προχωρά", είχε δηλώσει ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Κρίσταλ Πάλας που του έδωσε το πρωτάθλημα τον περασμένο Μάιο και έβαλε τους Πορτογάλους στη λίστα με τους διεκδικητές της φράσης.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στην Huffingtonpost.gr

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ