Αποθέωση για Λάμπαρντ στο instagram από Τέρι και Ντρογμπά (PHOTOS)

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι Τζον Τέρι και Ντιντιέ Ντρογμπά στο Instagram προς τιμήν του άλλοτε συμπαίκτη τους στη Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, που "πλήγωσε" την πρώην ομάδα του σκοράροντας με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της Κυριακής.

Αποθέωση για Λάμπαρντ στο instagram από Τέρι και Ντρογμπά  (PHOTOS)

Τα 13 χρόνια που πέρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι δεν είναι λίγα και τόσο για τους πρώην συμπαίκτες του όσο και για τους οπαδούς των "μπλε" αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 36χρονος έφυγε αυτό το καλοκαίρι από το Λονδίνο προκειμένου να αγωνιστεί στις ΗΠΑ και στη New York City. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα του MLS ωστόσο, ο Άγγλος μέσος παραχωρήθηκε δανεικός στη Μάντσεστερ Σίτι με τη φανέλα της οποίας σκόραρε στο παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του Τσέλσι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Τζον Τέρι και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες με τον Λάμπαρντ αποθεώνοντάς τον παρά τους βαθμούς που "έκοψε" από την ομάδα του Μουρίνιο στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέρι: "Θρύλος της ομάδας"

"Ήταν περίεργο να παίζω κόντρα στον Λάμπαρντ σήμερα και να τον βλέπω με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Απίστευτη υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί της Τσέλσι για ένα θρύλο της ομάδας που θα έχει για πάντα στην καρδιά του την ομάδα. Πραγματικά ελπίζω ο Λάμπαρντ να τύχει αντίστοιχης υποδοχής στο Στάμφορντ Μπριτζ μια μέρα. Σημαντικός βαθμός σήμερα που μας κρατά με τρεις πόντους διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας."

Ντρογκμπά: "Το είδωλό μου!"

"Αυτός ο τύπος...έδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι το είδωλό μου. Πραγματικός κύριος, ηγέτης, επαγγελματίας, σκόρερ και "μπλε". Καλή τύχη Θρύλε!"

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη

Μουρίνιο για Λάμπαρντ: "Η ιστορία αγάπης τελείωσε!"

Λάμπαρντ VS Τσέλσι (VIDEOS)

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 1-1 (VIDEOS)

Το γκολ του Λάμπαρντ επί της Τσέλσι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK